معماری، پل ارتباطی میان آلمان و ایران


معماری آلمان از جمله در ایران دامنه گسترده‌ای یافته است. مراکز معتبر آلمان دانش معماری مدرن این کشور را به ایران منتقل می‌کنند و آن را در ایران با شیوه‌های سنتی معماری این کشور در هم می‌آمیزند.

ساخت‌و‌ساز در هر گوشه‌ی کلان شهر تهران با ۱۵ میلیون جمعیت، در جریان است. معماران و برنامه‌ریزان شهری خواستار ساخت‌و‌سازهای مدرن با استفاده از معماری سنتی ایرانی در این شهر هستند.

معماران آلمانی نیز در حال حاضر در ایران از وجهه بسیار ممتازی برخوردارند و همین امر وسیله‌ای برای نزدیک شدن دو کشور شده است.

حمید میرمیریان مهندس معمار ایرانی ۲۰ سال است با معمار برجسته آلمانی فولکوین مارگ همکاری می‌کند و نخستین طرح مشترک بزرگ آنها ساختمان نمایشگاه بین‌المللی تهران بوده است. ساختمانی مدرن و قابل استفاده که با سنت و تاریخ ایران نیز هماهنگی دارد.

میرمیران خواستار نوعی “معماری مدرن است که مبتنی بر مفاهیم معماری تاریخی ایرانی باشد.” میرمیران در باره همکاری با مارگِ آلمانی می‌گوید: «او مهندسی است که معماری شرقی را دوست دارد و ارزش این معماری را به خوبی فهمیده است.»

مارگ نیز در باره معماری سنتی ایران می‌گوید: “در ایران، که سرزمین شعر است، معماری سنتی سابقه‌ای بسیار طولانی دارد و نمونه‌های آن در سراسر کشور بسیار دیده می شود.» مارگ با اشاره به ساختمان نمایشگاه بین‌المللی تهران که فاز نخست آن توسط این دو معمار به پایان رسیده می‌گوید: «ما در ساخت این نمایشگاه از معماری سنتی ایرانی استفاده کردیم و شگفت‌آور آن که وقتی این سنت را به زمان حاضر انتقال دادیم، بسیار مدرن به نظر رسید.»
از: دویچه وله

توسط -

سایت ملیون ایران در تاریخ

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

خروج از نسخه موبایل