جلسه دادگاه تجدیدنظر محمود نیرومند برگزار شد

Friday, 7th January, 2022
اندازه قلم متن

خبرگزاری هرانا – جلسه‌ دادگاه تجدیدنظر محمود نیرومند، زندانی محبوس در زندان وکیل آباد مشهد، در دادگاه تجدیدنظر استان خراسان رضوی برگزار شد. وی در دادگاه بدوی به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم شده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مرکز دموکراسی و حقوق بشر کردستان، جلسه‌ دادگاه تجدیدنظر محمود نیرومند، زندانی محبوس در زندان وکیل‌آباد، در دادگاه تجدید نظر استان خراسان رضوی برگزار شد.

محمود نیرومند در تاریخ ۱۲ مهرماه ۱۴۰۰، توسط شعبه‌ی اول دادگاه انقلاب مشهد از بابت اتهام اقدام علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام در فضای مجازی و ارتباط با یکی از گروه‌های مخالف نظام به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم و این حکم در زندان وکیل آباد مشهد به وی ابلاغ شد.

 پس از اعتراض وکیل آقای نیرومند نسبت به حکم صادره در دادگاه بدوی، پرونده وی جهت رسیدگی مجدد به دادگاه تجدیدنظر استان خراسان رضوی ارجاع داده شد.

آقای نیرومند در تاریخ ۴ خردادماه، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و جهت بازجویی به بازداشتگاه اداره اطلاعات مشهد منتقل شده بود. وی در تاریخ ۳ تیرماه از بازداشتگاه اداره اطلاعات مشهد به زندان وکیل‌آباد این شهر منتقل شد.

محمود نیرومند ٣۶ ساله، فرزند محمد و اهل روستای “پلگرد” از توابع بخش لطف‌آباد شهرستان درگز در استان خراسان رضوی است.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها:

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.