در کنسرت سالار عقیلی که در روز ۲۲ دی / ۱۲ ژانویه در مشهد برگزار شد، همسر وی که دف مینوازد پس از اجرای نخستین بخش کنسرت از سن پایین آورده شد.
پیش از این “محمدرضا کرمانی” مدیر برنامههای سالار عقیلی در اینباره به فارس گفته بود: «همه مجوزهای لازم برای اجرای این کنسرت و تایید همه نفراتی که در این اجرا حضور داشتند، از اداره ارشاد خراسان اخذ شده بود. مسئولان این اداره به ما قول داده بودند که برگزاری این کنسرت با هیچ مشکلی مواجه نمیشود. خانم شریعتزاده حتی مشکل پوشش هم نداشتند.»
“سالار عقیلی” هم از اینکه چه فرد یا سازمانی درخواست حضور نداشتن همسر وی، “حریر شریعتزاده” نوازنده پیانو و دف گروه را کرده بود، ابراز بی اطلاعی کرده است.
“سالار عقیلی” خواننده موسیقی سنتی ایران در گفتوگو با دویچهوله گفت که پیشتر گفته بودند که در چند شهر ایران، اجازه حضور نوازندگان زن را نخواهند داد. وی افزود: «در ابتدا کنسرت مشهد هم لغو شده بود، اما پس از اجرایی که در شهر بجنورد داشتیم، به ما اعلام کردند که مشکلی برای اجرا در مشهد نداریم و مجوز را صادر کردند.»
پاسخ سالار عقیلی به انتقادها
گروهی از دوستداران صدای “سالار عقیلی” در شبکههای اجتماعی به او انتقاد کردهاند که چرا در واکنش به حذف همسرش اجرای کنسرت خود را متوقف نکرده است.
او در پاسخ به این انتقاد به دویچهوله گفت: «من به احترام مردم، کنسرت را لغو نکردم. بسیاری برای دیدن اجرای من از شهرهای دور آمده بودند و این انصاف نبود که برنامه را لغو کنم.»
“سالار عقیلی” میگوید، اگر کنسرت را لغو میکرد، مورد انتقاد مردمی که به کنسرت او آمده بودند قرار میگرفت و حالا که این کار را نکرده است، مورد نکوهش عدهای دیگر قرار میگیرد.
آقای عقیلی همچنین با انتقاد از محدودیتهایی که به تازگی برای بسیاری از افراد در عرصه موسیقی پیش آمده است، میگوید: «چندی پیش نامهای از سوی اداره اماکن منتشر شد که در آن ۳۰ تن از خوانندههای موسیقی سنتی و پاپ، از جمله خود من ممنوعالکار اعلام شده بودند اما وزارت ارشاد به آن اعتراض کرد و مسئله حل شد. در مورد زنان هنرمندان اما این روند گویا همچنان ادامه دارد و باعث تاسف است.»
“سالار عقیلی” خواننده موسیقی سنتی ایرانی بیش از ۲۰ سال است که به روی صحنه رفته و در شهرها و کشورهای مختلف به اجرای کنسرت پرداخته است. آقای عقیلی یکی از خوانندگان ثابت ارکستر موسیقی ملی ایران است.
از: دویجه وله