یادداشت وارده: نطق کم سابقه نماینده مجلس درباره فساد حکومتی + ویدئو

https://www.youtube.com/watch?v=YOHs46Cl7cY

صحبتهای حسین دهدشتی روز ۲۲ آذر ۱۳۹۴ در مجلس یکی از نطق هایی بود که سالهاست نمونه اش را در این مجلس نشنیده بودم. اگر چند نطق علی مطهری و مسعود پزشکیان را از این مجلس فاکتور بگیریم، می شود به نطق دهدشتی عنوان بی نظیر در مجلس نهم را داد. گزیده ای از این نطق که امروز متن آن در شرق منتشر شد را در ادامه می خوانید:

یکی از مهمترین انگیزه های مبارزه مردم با نظام ستم شاهی، فساد اقتصادی آن، در کنار فساد سیاسی و اختناق حاکم بر جامعه بود. و اما ما بعد از گذشت ۳۷ ســــال از انقلاب، در این باب چه کرده ایم؟ پرونده های عدیده ای مانند اختلاس سه هزار میلیاردی، دکل های گم شده و آهن پاره، بابک زنجانی و تخلفات فراوان سعید مرتضوی در تامین اجتماعی.

آقای مرتضوی دردادگاه همچنان تصور میکند قاضی است، با محافظِ مسلح وارد دادگاه می شود و به جای اینکه دادگاه وقت دادرسی تعیین کند ایشان برای دادگاه تعیین وقت میکند. او چه فرقی با سایر متهمان دارد؟ مگر نه این است که در پیشگاه قانون همه با هم برابرند؟ نکند خدای نکرده سابقه قاضی ودادستان بودنش در برخورد قوه ی قضاییه با او تاثیر گذاشته؟

آقایان مسوول! آقای خاوری هم قبل از خروج از کشور، محاسن داشت، چفیه برگردن می انداخت و در راهپیمایی ها شرکت میکرد و ارزشی می نمود. همین ظاهرپسندی ها موجب هدر رفتن هزاران میلیارد از سرمایه های کشور شد.

بنده به عنوان مسوول پرونده شستا در تحقیق و تفحص تامین اجتماعی، به شدّت به این رویه اعتراض دارم. حجم فساد در این پرونده به قدری گسترده است که پس از دوسال هیچ تناسبی دربرخورد قوه ی قضاییه با آقای مرتضوی نمیبینم. همین جا از مسوولین رده بالای قوه قضاییه میخواهم با توجه به فساد گسترده و قانون گریزی های این شخص، عملکرد ایشان در مناصب قبلی را بازبینی نمایند.

ایشان رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بوده. ایشان در این مملکت متاسفانه قاضی بوده! شایسته است قوه قضاییه احکامی را که ایشان در زمان قضاوت خود صادر کرده اند، مانند توقیف فله ای بیش از صد و بیست نشریه و بیکار شدن عده ی زیادی از روزنامه نگاران را، مورد بررسی مجدد قرار دهد تا خدای ناکرده حقی زایل نشده باشد.

رییس جمهور سابق، شخصی را که متهم به فساد است به سمت ریاست “ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی” و مجلس هم او را به ریاست دیوان محاسبات می گمارد، کمی بعد هم فساد ایشان اثبات و محکوم میشود. چه کسی پاسخگوی این پارادوکس تلخ است؟

این هزینه برای نظام نیست؟! چرا نباید دادگاهی تشکیل شود و آقای احمدی نژاد پاسخگوی این گونه انتصابات و قانون گریزی های عدیده اش باشد؟

وقتی با کاپشن رنگ و رو رفته مقابل دوربین های تلویزیونی قرار گرفت و دم از عدالت زد و هنگامی که همه روسای جمهور پیش از خود را دزد بیت المال خواند و آنگاه که از حیف و میل اموال عمومی توسط خاندان هاشمی سخن گفت و به فرزندان ناطق نوری اشاره کرد، اصولگراها از ذوق، هفت کنسرت بزرگ غیر مجاز لس آنجلسی را درون خود احساس می کردند و مردمی هم که به ظاهر توجه می کردند فریب این سخنان را خورده و با تبلیغات وسیعی که از ماهها قبل توسط رسانه ملی به نفعش جریان داشت و تریبون های مساجد که در اختیار داشت و برخی ازنیروهای نظامی که با اضافه شدن حقوقشان سر از پای نشناخته و تمام قد از وی حمایت می کردند و با توزیع سیب زمینی و سهام و سفر استانی و توزیع پول بیت المال شد رئیس جمهور دهم… هر چند که رئیس دولت نهم شدنش هم شبیه همین داستان بود. او رئیس جمهور شد و هر روز دستش در جیبش بود تا لیست مفسدان اقتصادی را اعلام کند و همانند مارگیری که در طول زمان معرکه گیری هر از چندی سراغ جعبه مار می رود و دائم از طول و عرض مارش سخن می گوید و آخر معرکه هم مارش را نشان نمی دهد وی نیز معرکه چهارسال اول دولتش را با وعده نشان دادن مار فساد گذراند و با همین وعده هم چهار سال دومش را به پایان برد تا این که بعد از وی مار بد خط و خال فساد آرام آرام از درون جعبه بیرون آمد و در کمال تعجب همگان دیدند که این مار بد خط و خال کسی جز دولت نهم و دهم و یارانش نیستند. این اصولگرای ظاهر فریب، هشت سال مردم را با بگم بگم هایش جادو و فاسد ترین دولت تاریخ ایران را اداره کرد و امروز اصولگرایان و یاران دیروزش بجای عذرخواهی از مردم، همچنان او را تقدیس می کنند و گناه مفاسد بوجود آمده را گردن دیگران می اندازند و احمدی نژادی که باید امروز در زندان باشد ــ نه برای ملاقات یاران ــ آزادانه می چرخد و به ریش همگان می خندد و همچنان هم قیافه حق بجانب می گیرد و در عوض عده ای که با او و سیاستهایش مخالف بودند امروز پشت میله های زندان هستند؛ عده ای که پرده از اسرار این جادوگر اصولگرا برداشتند و امروز به اتهام همدستی با دشمن گرفتار آمده و هر روز بعنوان فتنه گر مورد شماتت هم قرار می گیرند. آیا این افراد فتنه گر بوده و هستند یا محمود احمدی نژاد؟

توضیح فرستنده یادداشت: توضیح اینکه… بی انصافی است اگر عمق اشارات آقای دهدشتی را در محدوده انانکه ایشان اسم برده است محدود بدانیم

توسط -

سایت ملیون ایران در تاریخ

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

خروج از نسخه موبایل