رئیس اتحادیه نان سنگک تهران از گران شدن نان در روزهای آینده خبر داد. وی گفت: وزن نان سنگک در حال حاضر ۴۱۰ گرم است که طبق نرخ مصوب ۲۷ ماه گذشته ۶۰۰ تومان قیمت نان ساده و ۸۰۰ تا یک هزار تومان نان کنجدی اعلام شده است.
اقتصاد ایران آنلاین: رئیس اتحادیه نان سنگک تهران از گران شدن نان در روزهای آینده خبر داد. وی گفت: وزن نان سنگک در حال حاضر ۴۱۰ گرم است که طبق نرخ مصوب ۲۷ ماه گذشته ۶۰۰ تومان قیمت نان ساده و ۸۰۰ تا یک هزار تومان نان کنجدی اعلام شده است.
وی بیان کرد: وزن و قیمت نان سنگک منطقی نیست و در نرخ جدید که در حال حاضر مصوب نشده باید وزن نان ۵۰۰ گرم و قیمت آن یک هزار تومان اعلام شود.
نظرپور تاکید کرد: ۸۰۰ واحد دارای جواز صنفی و ۵۰ واحد درحال تکمیل پرونده خود در حال فعالیت هستند که به دلیل کار سخت و درآمد پایین تعداد کارگر به شدت کاهش یافته است.
وی در پایان گفت: کارگر خارجی در این صنف وجود ندارد و کارگران آموزشهای فنی مرتبط را دیده اند.
