عکس العمل خبرگزاری تسنیم در مقابل “آزادی های یواشکی”: مشروعیت تجاوز به زنان بدلیل پوشش آزاد ایشان

سه شنبه, 30ام اردیبهشت, 1393
اندازه قلم متن

سایت ملیون ایران: اخیرا آقای هادی شریفی در خبرگزاری تسنیم که ایشان را “فعال فرهنگی و رسانه ای” معرفی نموده، به مقابله “فرهنگی” با حرکت “آزادی های یواشکی” پرداخته، این حرکت را زائیده ارتباط با “شبکه های جاسوسی غرب” دانسته است. وی برای رد آزاد پوشش زنان، حقوقی جدید برای مردان قائل شده است.

ایشان مینویسد:  “در صورتی که خارج از محدوده دین (ماتریالیستی و اومانیستی) حق عریانی برای زن را بررسی کنیم، با این مقدمه که زن از لحاظ خلقت و فطرت علاقمند به نمایش زیبایی های خود است و حق دارد هر آنگونه که بخواهد در جامعه ظاهر شود و زیبایی های خود را برای مردان آشکار کند باید طبق منطق سست غربی متقابلا “حق التذاذ مرد” را هم در نظر بگیریم. زیرا از لحاظ فطری و خلقت مرد به سوی زیبایی های زن میل پیدا می کند و علاقمند به ایجاد رابطه جنسی است. پس حق دارد از چیزی که از آن خوشش می آید بهره ببرد. بنابراین چیزی به نام تجاوز معنا پیدا نمی کند. چون زن که از مرد اجازه ای برای نمایش زیبایی های خود نگرفته و اگر مرد با عریانی های وی تحریک شود دلیلی ندارد برای رفع میل جنسی خویش از زن اجازه بگیرد!”. (تاکید دوم از نگارنده این سطور است).

طبق تجربه بحث اقناعی با هموطنانی مانند آقای شریفی که از دین، درکی افراطی و اجبارگرایانه دارند به جائی نمیرسد زیرا متاسفانه با ایشان هیچگونه پایه استدلال مشترکی نداریم که با حرکت ار آن به نتیجه مشترک دیگری برسیم. بنابراین در این جا به ذکر چند نکته قناعت مینمائیم.

طبق تصورات آقای شریفی منطق غربی اینست که هرجا زنی با پوشش دلخواه خود و بدون اجازه مرد حاضر شد، مرد هم حق دارد با استفاده “حق التذاذ” خود برای رفع میل جنسی خود بدون اجازه زن اقدام کند! با این استدلال هر مرد حق دارد به هر زنی که او را “بدحجاب” می بیند، تجاوز کند.

آقای شریفی با حرکت از این تفکرات خویش تصور میکند که علت آمار بالای تجاوزات به زنان، پوشش آزادانه زنان در کشورهای مربوطه است و آماری در این زمینه ارائه داده اند. به زعم استدلال ایشان باید مردانی که در تمام کشورهای دنیا به اعمال خشونت و یا تجاوز علیه زنان اقدام کرده اند بیگناه محسوب شده و از زندان آزاد شوند. حال آنکه در این کشورها چنین ادعائی فراخوان تجاوز به زنان (حتی زنان عریان) است، جرم محسوب میشود و قابل تعقیب است.

شاید آقای شریفی نمیداند که جز در کشورهائی مانند ایران و عربستان، در سایر کشورها زنان در انتخاب پوشش خود آزادند و هر روز در راه تحقق برابری حقوق خود با مردان موفقیت های جدیدی بدست می آورند. باید به آقای شریفی توصیه کرد که هرچه زودتر با کمک گرفتن از “رهبر شیعیان جهان” نمایندگانی برای مردان این کشورها بفرستند و ایشان را از غفلت بزرگی که مرتکب میشوند و به تساوی حقوق زن و مرد در عموم شئون تن میدهند، آگاه سازند.

به آقای شریفی توصیه میشود به کشورهائی که در آنها زنان آزادانه و به دلخواه خویش می پوشند مسافرت ننمایند. چون به محض رویت اولین زن و کوشش برای “رفع میل جنسی خود”، به زندان یا بیمارستان روانی انتقال داده خواهند شد.

سعیدی سیرجانی نویسنده ای که در زندانهای جمهوری اسلامی به قتل رسید، در کتاب سیمای دو زن از داستان خسرو و شیرین از منظومه گنجوی میگوید. شیرین و خسرو که پادشاه بود به یکدیگر دل بسته بودند. اما وقتی شیرین خسرو را در یکی از دیدارها علیرغم میل باطنی اش به قلعه راه نمیدهد، خسرو وارد قلعه نمیشود و با اینکه پادشاه بود، دلشکسته آنجا را ترک میکند. در شاهنامه فردوسی نیز این تهمینه است که با دیدن رستم او را میپسندد و پس از اظهار تمایل تهمینه نطفه سهراب فرزند رستم بسته میشود.

برخورد آقای شریفی و امثال ایشان با تجاوز به زنان پس از پوشش آزاد آنان سابقه ای در فرهنگ ایران و ایرانیان نداشته و ندارد.

در زیر مطلب خبرگزاری تسنیم برای اطلاع خوانندگان آورده میشود:

*****

آخرین آمار تجاوز با آزادی های “غیریواشکی”

خبرگزاری تسنیم: اخیرا در شبکه اجتماعی فیس بوک صفحه ای به نام “آزادی های یواشکی زنان در ایران” توسط مسیح علینژاد خبرنگار مرتبط با شبکه های جاسوسی غرب ایجاد شده که در آن برخی افراد عکس های خود را از کشف حجاب می فرستند و در آن صفحه به نمایش در می آید.
hadi sharifi
هادی شریفی فعال فرهنگی و رسانه ای یادداشتی را در اختیار خبرگزاری تسنیم قرارداده که در پی می آید:
اخیرا در شبکه اجتماعی فیس بوک صفحه ای به نام “آزادی های یواشکی زنان در ایران” توسط مسیح علینژاد خبرنگار مرتبط با شبکه های جاسوسی غرب ایجاد شده که در آن برخی افراد عکس های خود را از کشف حجاب می فرستند و در آن صفحه به نمایش در می آید.

خارج از اینکه خبرنگار نام برده چه وابستگی ها و سوابقی دارد، این صفحه تا کنون مخاطبانی داشته و البته بیشتر رسانه های غربی نیز توجه فراوانی به آن کرده اند و در راستای استفاده از این فرصتِ ایجاد شده برای لطمه زدن به باورها و اعتقادات مردم ایران کوشیده اند.

ذکر این نکته ضروری است، مخاطبانی که این صفحه را پسندیده اند بیشتر به دنبال آن هستند که از تحولات این صفحه آگاه شوند و همسو با آن نیستند و افراد همسو با آن را می توان در عده ای که عکسهای آن را به اصطلاح لایک می کنند خلاصه کرد که البته بیشتر از مردان هستند(!) و عده ای بسیاری نیز از ایرانیان خارج نشینند و با توجه به اینکه این صفحه دو زبانه است عده ای غیر ایرانی و از فعالان فمینیستی غرب در میان اعضای آن هستند که تحت تاثیر هجمه رسانه ای غرب به این صفحه روی آورده اند و می توان گفت رشد مخاطبان این صفحه بیشتر حبابی است و قابل اعتماد نیست و نمی توان نتیجه گرفت که مثلا هزاران دختر ایرانی خواهان کشف حجابند.

ضمن اینکه در حال حاضر با توجه به عدم برخورد مراجع قانونی با بدحجابی و بی حجابی در جامعه می توان گفت مانع این افراد برای رسیدن به مقاصد خود بیشتر “افکار عمومی” و تفکر مردم جامعه نسبت به آنهاست و این افراد با این کار بیشتر به دنبال هنجار شکنی و تابو شکنی در سطح جامعه و مردم هستند تا به خواست خود برسند و در مرحله بعدی قصد ایجاد نارضایتی و مخالفت با نظام در قالب طرح مساله حجاب دارند.

جدای ازآنکه ارسال تمامی عکسها از داخل کشور مشکوک و بعید به نظر می رسد، اما دو نکته اساسی توسط کابران کشف حجاب کرده این صفحه مطرح می شود و به آن تاکید می شود. اول اینکه کشف حجاب و عریانی “حق” زن است و زن “حق” دارد آنگونه که می خواهد در جامعه ظاهر شود و دوم اینکه حجاب مصونیت نیست محدودیت است!

در پاسخ به این نکات مطرح شده توضیحاتی در پی می آید:
حق التذاذ مرد درقبال حق عریانی زن
برخی طرفداران کشف حجاب عنوان کرده اند که این حق زن است که به هر نحو و با هر پوششی که بخواهد در جامعه حاضر شود وکسی حق ندارد این حق را از او بگیرد.

در پاسخ به این نکته باید گفت این حق حداقل در دین اسلام که مبنای اعتقادی جمهوری اسلامی ایران است و سایر ادیان الهی وحتی ایران قبل از اسلام بعنوان یک باطل و ظلم به خود و جامعه شناخته می شود پس برای اینکه این حق معنی پیدا کند باید آن را خارج از ورطه و محدوده دین بررسی کرد.

در صورتی که خارج از محدوده دین (ماتریالیستی و اومانیستی) حق عریانی برای زن را بررسی کنیم، با این مقدمه که زن از لحاظ خلقت و فطرت علاقمند به نمایش زیبایی های خود است و حق دارد هر آنگونه که بخواهد در جامعه ظاهر شود و زیبایی های خود را برای مردان آشکار کند بایدطبق منطق سست غربی متقابلا حق التذاذ مرد را هم در نظر بگیریم. زیرا از لحاظ فطری و خلقت مرد به سوی زیبایی های زن میل پیدا می کند و علاقمند به ایجاد رابطه جنسی است. پس حق دارد از چیزی که از آن خوشش می آید بهره ببرد. بنابراین چیزی به نام تجاوز معنا پیدا نمی کند. چون زن که از مرد اجازه ای برای نمایش زیبایی های خود نگرفته و اگر مرد با عریانی های وی تحریک شود دلیلی ندارد برای رفع میل جنسی خویش از زن اجازه بگیرد!

و اگر عریانی زن را منوط به خویشتنداری مرد کنیم با شعار “حجاب من پلک چشمان توست” باز یک ظلم در حق مرد است چراکه طبق منطق غربی، زن نخواسته خود خویشتندار باشد و حالا این خویشتنداری را از مرد می طلبد که یک ظلم به حق مرد است.

پس خارج از دایره دین، اگر از لحاظ حق مرد و زن بخواهیم بررسی کنیم باید یا این فرض را در نظر بگیریم که زن حق دارد بنابر خلقت خود زیبایی هایش را نمایان کند و مرد هم چون بنابر خلقت خود ناخودآگاه به آن گرایش پیدا می کند حق دارد از وی بهره جنسی ببرد و از لحاظ منطق حقی اعتراضی به مرد نمی تواند بکند، چراکه اعتراض مرد را به نوع پوشش خود نپذیرفته است. بنابراین می توان گفت آنچه که درغرب امروز که مرز دین را کنار زده، بعنوان حقوق بشر برای زن و عدم تجاوز به آن شناخته می شود نوعی ظلم در حق مرد است. و زندگی با این فرض گویی زندگی در جنگل است با قانون آن یعنی “قانون جنگل”.

در فرض بعد نه زن حق دارد خود را به معرض نمایش بگذارد و نه مرد حق دارد از آن التذاذ کند.

مگر اینکه باز وارد محدوده دین شویم و حجاب و خویشتنداری در مقابل آنکه دین از نزدیکی با او منع کرده را یک فریضه برای مرد و زن بدانیم و آزادی رابطه با آنکه دین اجازه داده را نیز یک حق بدانیم.

پس می توان گفت دستور اسلام به حجاب برای زن و مرد در درجه اول حفظ حق زن و امنیت وی در جامعه است و در درجه اول محدودیت برای مرد است.

آمار وحشتناک تجاوز جنسی در کشورهایی با آزادی های غیر یواشکی برای زنان
عده ای نیز می گویند حجاب مصونیت نیست و حضور با حجاب در جامعه چندان فرقی با حضور بدون حجاب نمی کند و حجاب فقط محدودیت ایجاد می کند.
پاسخ این شبهه را به راحتی با آمار و ارقام مورد تایید خود غرب می توان داد.

سایت انگلیسی زبان ویکی پدیا آماری را از میزان تجاوز جنسی در کشورهای مختلف دنیا ارائه می دهد و متذکر می شود بر اساس آمار RAINN (بزرگترین سازمان ضد خشونت جنسی در امریکا) از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵، ۵۹٪ از تجاوزها در امریکا به مراکز قانونی گزارش نشده است!

آمار زیر، میزان تجاوز جنسی به زنان فقط در سال ۲۰۱۰ است.

amar tajavoz

آمار زیر آمار RAINN (بزرگترین سازمان ضد خشونت جنسی در امریکا) است:

۴۴ درصد قربانیان جنسی زیر ۱۸ سال سن دارند
۸۰ در صد قربانیان زیر ۳۰ سال سن دارند
هر ۲ دقیقه (۱۳۳ ثانیه) یک امریکایی مورد تجاوز جنسی قرار می گیرد
به طور میانگین هرسال ۲۳۷,۸۶۸ قربانی جنسی در امریکا (زیر ۱۲ سال) وجود دارد
۵.۵ میلیون آمریکایی قربانی خشونت جنسی شده اند
۶۰ درصد تجاوزهای جنسی به پلیس گزارش نمی شود
۹۷ درصد متجاوزین روزی را در زندان نگذرانده اند
حدود دو سوم قربانیان متجاوزین خود را می شناختده اند
۳۸ درصد متجاوزین از دوستان قربانیان بوده اند;


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

یک نظر

  1. آقای متخصص امور فرهنگی و دینی لطفا مواظب باشید با این فتوای فرهنگی شما خدای ناکرده در مبان فامیل و اقوام شما این امرالتذاذ طبق نظر کارشناسی حضرتعالی رواج پیدا میکند وشاید هم شده و جنابعالی که حتما از مجریان حکم های آنچنانی هستید
    در خانواده خود آغاز نموده اید لطفا بیش از این دینداران واقعی با ریشه را منحرف نکنید و دلیل ارضای غریزه های جنسی
    شخصی خود را به حساب دین و اعتقاد مردم نگذارید .