اعتصاب و تجمع کارگران فاز۱۹عسلویه دراعتراض به عدم پرداخت ۵ ماه حقوق و سایر اخبار کارگری

یکشنبه, 22ام فروردین, 1395
اندازه قلم متن

kargaran-asaluye

اعتصاب کارگران فاز۱۹عسلویه وتجمعشان درمحل ورودی فاز در اعتراض به عدم پرداخت۵ماه حقوق

بکارگیری چماقداران گردن کلفت توسط کارفرمای اصلی برای پراکندن تجمع کارگران معترض

بامداد امروز (شنبه بیست و یک فروردین ماه) نزدیک به ۲۰۰ نفر از کارکنان پیمانکاری شاغل در پروژههای فاز ۱۹ عسلویه به دلیل معوقات مزدی خود تجمع اعتراضی برپا کردند.

شرکت مادر بدون توجه به خواسته کارگران،از افراد قوی هیکل برای پراکنده ساختن این کار گران روی آورده است.
به گزارش۲۱فروردین ایلنا،کارگران پیمانکاری شاغل در فاز ۱۹ پارس جنوبی در محل ورودی این فاز خواستار پرداخت معوقات پنج ماهه حقوقی شدند.

به گفته کارگران، تجمع همچنان ادامه داشته و شرکت مادر بدون توجه به خواسته کارگران از افراد قوی هیکل برای پراکنده ساختن این کار گران روی آورده است.

همچنین گفته ها حاکی از این است که هیچ یک از مدیران پتروپارس تا این لحظه اعتراض این کارگران را پاسخگو نبودند.
لازم به یادآوری است، در سال گذشته نیز کارگران پیمانکاری شاغل در پروژههای فاز ۱۹ عسلویه به دلیل معوقات مزدی خود تجمع اعتراضی برپا کرده بودند و کارگران معترض با دریافت معوقات ماههای مهر و آبان به کار خود بازگشتند.

***
اعتراضات کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه نسبت به خصوصی سازی، عدم پرداخت حقوق،حق بیمه وعیدی ادامه دارد

در ادامه از سرگیری اعتراضات کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه در روزهای گذشته، بار دیگر صبح امروز گروهی از این کارگران در محوطه این مجتمع صنعتی تجمع کردند.

به گزارش۲۱فروردین ایلنا،در اجتماع اعتراضی امروزمجتمع نیشکر هفتتپه، دستکم حدود ۷۰۰ نفر از کارگران حضور داشتند.

کارگران معترض که از بخشهای مختلف مجتمع نیشکر هفتتپه آمده بودند علاوه بر پیگیری معوقات مزدی پرداخت نشده، بار دیگر نگرانی خود را از واگذاری مدیریت و مالکیت مجتمع نیشکر هفتتپه به بخش خصوصی اعلام کردهاند.

این کارگران میگویند چند سال است که کارفرمای دولتی مجتمع نیشکر هفت تپه به بهانه شرایط بد اقتصادی، دستمزد و بیمه آنان را با تاخیر پرداخت کرده است و همزمان شدن این اتفاق با خصوصی سازی این واحد صنعتی باعث تشدید نگرانیهای آنها شده است.

برپایه این گزارش،در حال حاضر استمرار وضعیت نامعلوم کنونی دغدغههای فکری کارگران بخشهای مختلف نیشکر هفت تپه را تشدید کرده و دستکم باعث شده است تا کارگران نیبر و کارگران حمل و تخلیه به جای فعالیت عادی در این اجتماع اعتراضی شرکت کنند.

***

ازسرگیری تجمعات کارگران اخراجی کارخانه کمباین سازی اراک برای بازگشت بکار

اعتراضات کارگران اخراجی کارخانه کمباینسازی اراک که هنوز به کار بازنگشتهاند، بعد از پایان تعطیلات نوروزی دوباره از سر گرفته شد، به طوری که کارگران همچنان در مقابل کارخانه تجمع دارند تا وضعیت اخراج آنها مشخص شود و هر روز با امید بازگشت به کار در مقابل شرکت تحصن میکنند.

کارگراخراجی کارخانه کمباین سازی اراک: حدود هشت ماه است که اخراج شدهایم، اما تاکنون نه استانداری و نه فرمانداری پاسخ قانعکنندهای ندادهاند. حتی در روزهای اخیر با مراجعه به استانداری و فرمانداری هیچ کس پاسخی به ما نداد، در صورتی که آنها حتی نمیتوانند خود را یک روز جای کارگر بیکار شده بگذارند. حتی مسئولان اداره کار و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز جوابی برای ما نداشتند.

به گزارش۲۱فروردین ایسنا، یکی از کارگران اخراجی این کارخانه گفت: اواخر سال گذشته وام ۱۸ میلیارد تومانی به کارخانه پرداخت شد، اما تنها چیزی در حدود ۶۰ کارگر به کارخانه بازگشتند و عملا مابقی اخراج شدگان با وعدههای بیعمل همچنان درگیر و دار تعیین تکلیف برای بازگشت به کار هستند.

وی با بیان اینکه مسئولان کارخانه در زمان اخراج عنوان کردند که در صورت تامین نقدینگی و بهبود شرایط مالی شرکت به کار باز خواهید گشت، افزود: با پرداخت وام به کارخانه، امید داشتیم که بعد از پایان تعطیلات نوروز مجددا مشغول به کار خواهیم شد، اما تا امروز هیچ اقدامی نشده و هیچ کس پاسخی به کارگران نمیدهد.

وی با اشاره به اینکه اخراج در این کارخانه سابقه دارد، گفت: از زمان مدیریت جدید کارخانه اخراجها آغاز شد، به طوری که در سال اول مدیریت مدیرعامل فعلی کارخانه ۳۵ نفر اخراج شدند و مردادماه گذشته نیز حدود ۲۰۰ نفر اخراج شدند.

این کارگر اخراج شده کارخانه کمباینسازی اراک با تاکید بر اینکه قبل از عید وام درخواستی شرکت به ازای بازگشت کلیه اخراجیها به کارخانه اعطا شد، گفت: حدود هشت ماه است که اخراج شدهایم، اما تاکنون نه استانداری و نه فرمانداری پاسخ قانع کنندهای ندادهاند. حتی در روزهای اخیر با مراجعه به استانداری و فرمانداری هیچ کس پاسخی به ما نداد، در صورتی که آنها حتی نمیتوانند خود را یک روز جای کارگر بیکار شده بگذارند.

وی اظهار کرد: همه کارگران اخراج شده بین شش ماه تا ۲۰ سال سابقه کار دارند، همگی متاهل هستند و این اخراج خانواده آنها را تحت الشعاع قرار داده است.

این کارگر با ۱۵ سال سابقه کار در کمباین سازی اضافه کرد: با وجود مستاجر بودن، بدهکاری بانکی، مخارج سنگین خانواده، هزینه تحصیل فرزندان چطور میتوان با ماهی ۸۰۰ هزار تومان بیمه بیکاری زندگی را گذراند؟

وی با بیان اینکه واضح است که مدیریت غیربومی دلش برای کارگر نمیسوزد، گفت: همه مسئولان ارشد استان و اراک ادعای نجات صنایع از بحران و بهبود وضعیت کارگر را دارند و در پی اشتغالزایی هستند، اما در همین شرایط کارگرانی با چنین سابقه کاری به راحتی اخراج میشوند و هیچکس به هیچ عنوان پاسخگو نیست، حتی مسئولان اداره کار و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز جوابی برای ما نداشتند.

این کارگر اضافه کرد: من با ۴۰ سال سن ۱۵ سال عمر خود را در این کارخانه گذراندهام، امروز کجا میتوانم کار کنم؟ مسئولان کارخانه عنوان کرده بودند که کارگران اخراج شده طبق لیست برخواهند گشت، اما در شرایط کنونی امیدی به بازگشت ما وجود ندارد.

براساس این گزارش،اوایل شهریورماه سال گذشته بود که جمعی از کارگران کمباینسازی اراک دست به تجمع زدند، اعتراضی که علت آن اخراج ۲۰۰ نفر از کارگران این کارخانه بود.

تعداد و حجم اعتراضات به این اقدام ناگهانی مسئولان کارخانه به قدری بالا گرفت که مسئولان ارشد استان وارد عمل شدند تا بتوانند این کارگران را به کار برگردانند. جلسات پی در پی با مدیرعامل کارخانه و اعضای هیات مدیره برگزار شد و همگی یکصدا مشکلات اقتصادی، عدم نقدینگی و نبود متقاضی برای تولیدات کارخانه را علت اصلی این اقدام عنوان کردند.

پیگیریها برای مشخص شدن وضعیت این کارگران تا جایی پیش رفت که استاندار به عنوان مسئول ارشد استان با سهامدار اصلی این کارخانه(آستان قدس رضوی) وارد مذاکره شد تا بلکه اوضاع این کارخانه رو به سامان برود، اما خواسته مسئولان کارخانه دریافت وام ۱۵ میلیارد تومانی بود تا بتوانند شرایط کارخانه را به قبل بازگردانند.

کارخانه کمباینسازی اراک به عنوان بزرگترین تأمینکننده ماشینآلات و ادوات کشاورزی در منطقه با هدف کاشت، داشت و برداشت آسانتر با رویکرد هزینه کمتر و صرفه اقتصادی بیشتر تولید کمباین را دنبال میکند و عملا تنها کارخانه تولیدکننده این محصولات در کشور به شمار میرود که طی شش ماهه اخیر با مشکلاتی مواجه شده است.

اما به هر ترتیب خوشبختانه با همه کم و کاستیهای موجود در کشور مشکل نقدینگی این کارخانه توسط دولت رفع شد و حتی به جای وام ۱۵ میلیارد تومانی، رقم ۱۸ میلیارد تومان به شرکت پرداخت شد که این اقدام نتیجهای جز رفع مشکلات نقدینگی کارخانه و بازگشت ۲۰۰ کارگر اخراج شده – براساس قول مدیران شرکت – را به ذهن متبادر نمیکند، اما ظاهرا وضعیت به شکل دیگری رقم خورده است.

برای پیگیری وضعیت کارخانه با جمالی رئیس هیات مدیره شرکت کمباینسازی اراک گفت وگویی انجام گرفت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته کارخانه با دو مشکل اساسی مواجه شد، اظهارکرد: مشکل نقدینگی و نبود متقاضی خرید کمباین باعث توقف تولید و ناچارا قطع همکاری با بخشی از کارگران شرکت شد.

جمالی تصریح کرد: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته بحث نقدینگی و منابع مالی کارخانه حل شده است، اما همچنان موضوع نبود متقاضی برای خرید کمباین به قوت خود باقی است و عملا دولت در این راستا برنامهای ارائه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه خرید یک کمباین چیزی در حدود ۱۳۰ میلیون تومان هزینه در پی دارد، گفت: مسلما کشاورز باید قدرت خرید داشته باشد تا به عنوان متقاضی به شرکت مراجعه کند و این امر منوط به اختصاص تسهیلات است که تاکنون دولت برنامهای برای این امر ارائه نکرده است.

رئیس هیات مدیره شرکت کمباینسازی اراک افزود: طبق قرارداد تولید ۲۰۷ دستگاه کمباین در برنامه کاری شرکت وجود دارد که با وام اختصاص یافته، مواد اولیه آن خریداری شده است و با بازگشت بخشی ازکارگران اخراج شده روند تولید در حال پیگیری است.
وی با تاکید براینکه تا زمانی که برنامهای برای فروش کمباین وجود نداشته باشد، عملا امکان تولید وجود ندارد، گفت: شرکت طبق قرارداد مشغول تولید ۲۰۷ دستگاه کمباین است و روزانه ۱٫۵ تا دو کمباین تولید میشود و مطابق سفارشات مشغول کار هستیم، اما عملا برنامهای برای سال ۹۵ در دست نیست که بر مبنای آن برای ادامه تولید تصمیمگیری شود و مابقی کارگران اخراج شده نیز به شرکت برگردند.

جمالی عنوان کرد: مسلما اگر تسهیلاتی برای متقاضیان خرید در نظر گرفته شود تولیدات شرکت افزایش خواهد یافت، اما تاکنون این اقدام رخ نداده است. حتی اگر طرح جایگزینی کمباینهای فرسوده نیز عملیاتی شود، سالانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستگاه تولید خواهیم داشت که عملا بر این اساس اخراجی نیز صورت نخواهد گرفت، اما در حال حاضر برنامهای برای سال ۹۵ وجود ندارد که براساس آن کار ادامه یابد و کارگران اخراجی برگردانده شوند، چراکه با همین تعداد کارگر کار تولید در حال انجام است.

***
تجمع کارگران یک واحد تولیدی گنبد دراعتراض به عدم پرداخت مطالباتشان مقابل اداره کار

اخراج دسته جمعی کارگران معترض توسط مدیرعامل شرکت

حدود ۱۵ نفر از کارگران یک واحد تولیدی گنبدکاووس با مراجعه گروهی به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی این شهرستان خواستار دخالت و پیگیری مسئولان ذیربط در خصوص پرداخت مطالباتشان شدند.

به گزارش۲۰فروردین ایرنا، نماینده کارگران معترض پرداخت نکردن سه ماه حقوق، عیدی و پاداش آخر سال و نیز واریز نکردن پنج ماه حق بیمه کارگران از سوی کارفرمای یک شرکت تولیدی را مشکل معترضان اعلام کرد و گفت: مدیر عامل شرکت مزبور به خاطر اعتراض کارگران و مراجعه آنان به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حکم اخراج دسته جمعی آنها را صادر کرده است.

رضا زمانی که ۱۲ سال سابقه فعالیت دراین شرکت تولیدی را دارد،گفت: مدیر عامل این شرکت با اعمال نفوذ اداری حق و حقوق کارگران را براساس قانون کار پرداخت نمی کند.

کارگر دیگری که دارای سه سال سابقه کار در این شرکت تولیدی است نیز گفت: پرداخت نشدن سه ماه حقوق، عیدی و پاداش آخرسال کارگران سبب شده امثال بنده که اجاره نشین هستم، دچار مشکل جدی شوم.

وی که خود را احمدرضا کدخدازاده معرفی کرد، افزود: بارها برای دریافت مطالبات به مدیرعامل شرکت مراجعه کردیم اما وی هر بار تنها وعده امروز و فردا می دهد و اثری از پرداخت حقوق معوق و حق بیمه کارگران که باید دفترچه های بیمه خود را تمدید کنند، نیست.

بهزاد شیبانی دیگر کارگر معترض این شرکت تولیدی نیز عنوان کرد: به دلیل پرداخت نشدن سه ماه حقوق، اقساط بانکی ام عقب افتاده و بانک عامل برایم اخطاریه فرستاده است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گنبدکاووس نیز در این خصوص گفت: قرار است جلسه ای با کارگران معترض و کارفرمای شرکت درمحل این اداره برگزار شود.

محمدرضا پیاده کوهسار افزود: براساس اطلاعات اولیه بدست آمده قرارداد کاری کارگران معترض ۲۹ اسفند ۹۴ به پایان رسیده است و اینک این کارگران قراردادی با کارفرما ندارند.

وی با تاکید برضرورت پیگیری مطالبات قانونی کارگران اضافه کرد که تلاش می شود مشکل بوجود آمده با گفت و گو بین طرفین رفع شود درغیر اینصورت براساس قوانین کار اقدامات لازم انجام خواهد شد.

شهرستان گنبدکاووس با افزون بر ۳۲۵ هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.

***
اخراج۵۰ کارگر قرار دادی کارخانه یخچال سازی زاگرس

۵۰کارگر قرار دادی کارخانه یخچال سازی زاگرس واقع در جاده مخصوص تهران از ابتدای اسفند ماه سال گذشته (۹۴) اخراج شدند.

به گزارش۲۱فروردین ایلنا،از مجموع حدود ۲۰۰ کارگر کارخانه یخچال سازی زاگرس که در زمینه ساخت یخچالهای صنعتی وآب سرد کن فعالیت دارد حدود ۵۰ نفر با وجود داشت قرار داد کار به د لیل عدم نیاز کارفرما اخراج شده اند.

به نقل از این کارگران اخراجی گفته میشود کارگرانی که در این کارخانه مشغول کارند با قرار دادهای کوتاه مدت سه ماهه مشغول کار بودند.

کارگران میگویند دلیل اخراج این تعداد کارگر از سوی کارفرما کاهش فروش محصولات این کارخانه بوده است.
به گفته یکی ازکارگران یخچال سازی زاگرس، سال گذشته میزان تولیدات این واحد خیلی خوب بود اما ماه های پایانی سال میزان تولیدات به یکباره به نصف کاهش یافت.

بنا به گفته این کارگر، کارگران اخراجی بصورت میانگین ۵ سال سابقه کاری داشتهاند و برای پیگیری مطالبات خود هنوز شکایتی را در اداره کار مطرح نکردهاند.

به گفته این کارگر قرار دادی، کارفرما در زمان اشتغال مطالبات مزدی او وسایر همکارانش را پرداخت کرده است.

***
اخراج تعداد زیادی از کارگران کارخانجات کاشی میبد

تعداد زیادی از کارگران کارخانجات کاشی و سرامیک میبد اخراج و از کار بیکار شده اند که با ادامه این روند پیش بینی میشود دامنه این اخراج هاوسعت یابد.

همچنین کارگرانی که هنوز بیکار نشده اند ناگزیرند تعطیلی طولانی مدت کارخانه های خود که به قیمت مصرف شدن اجباری تمام مرخصیهای استحقاقی آنان و تقلیل چشمگیر حقوق آنان تمام میشود را تحمل کنند و البته بخشی از آنان نیز در نوبت اخراج قرار دارند.

به گزارش ۲۱فروردین میبدما، صنایع کاشی و سرامیک شهرستان میبد که از ماهها قبل به خاطر رکود اقتصادی با افت شدید فروش و دپوی محصولات خود مواجه شده اند این روزها به مرز بحران رسیده اند و اکثر کارخانه های کاشی و سرامیک از قبل از فروردین امسال تا روزهای ابتدایی ماه اردیبهشت سال جاری را تعطیل کرده اند و شنیده ها حاکی است که بیشتر این کارخانه ها قادر به استارت خطوط تولید خود در این موعد هم نیستند و حتی معدودی از کارخانه ها قصد دارند تا اعلام ورشکستگی نمایند.

***
بیمه بازنشستگان ذوب آهن اصفهان قطع شد

شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان با ارسال نامه ای به صندوق بازنشستگی فولاد ایران، رسماً اقدام به قطع بیمه بازنشستگان این شرکت کرد؛ در حالیکه بازنشستگان این شرکت در دوران اشتغال به عنوان شاغلان رسمی دولت، ۳۰ سال به طور ماهانه حق بیمه پرداخت کرده بود.

به گزارش۲۱فروردین ماین نیوز، بازنشستگان شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان که بازنشستگان رسمی کشوری محسوب می شوند و در دوران اشتغال، ۳۰ سال حق بیمه ماهانه پرداخت کرده اند، اکنون با تصمیم شرکت ذوب آهن اصفهان از پوشش بیمه درمانی حذف شدند.

حدود دو سالی است که بیمه بازنشستگان ذوب آهن اصفهان نیز در کنار پرداخت حقوق آنها با اختلال همراه است و گاه و بیگاه مسئولان امر از رسیدگی و رفع این مشکل در آینده ای نزدیک خبر می دهند. در این مدت، پرداخت هرگونه وجه درمانی برای بازنشستگان ذوب آهن اصفهان بدون پوشش بیمه و به صورت کاملا آزاد صورت می گرفت و مسئولان صندوق بازنشستگی فولاد ایران اعلام کردند که تا رفع این مشکل، فیش ها قبوض پرداختی به صورت آزاد را بازنشستگان ارائه دهند تا هر زمان شرکت سهامی ذوب آهن وجوه مقرر شده برای پوشش بیمه ای را پرداخت کرد، این فیش ها و فاکتورها پرداخت شود.

گزارش های مردمی حاکی از این است که بروز بیماری در این مدت و عدم وجودپوشش بیمه ای موجب شد تا بسیاری از خانواده های بازنشسته به امید تحت پوشش قرار گرفتن دوباره، بیماری خود را تحمل کرده تا وجه آزاد برای درمان خود پرداخت نکنند و در زمانی که پرداخت مستمری بازنشستگان با تأخیر همراه است از صرف هزینه درمانی و فشار به خانواده جلوگیری شود.

شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان در روزهای اخیر رسماً با ارسال نامه ای به صندوق بازنشستگی فولاد ایران اعلام کرده که بازنشستگان ذوب آهن اصفهان دیگر تحت پوشش بیمه درمانی نیستند. از اینرو، کسانی که با امید پوشش درمانی و مالی در زمان بازنشستگی، ۳۰ سال حق بیمه ماهانه پرداخت کرده اند با تصمیم یک مسئولان یک شرکت، از دریافت حق قانونی خود محروم شدند.

باید دید دولت یازدهم که رسیدگی به بخش درمان را از رویکردهای اصلی خود در زمان انتخابات سال ۹۲ اعلام کرده بود، به این مسئله ورود می کند یا کماکان به نظاره مشکلات زندگی این قشر از جامعه خواهد نشست.

***
عدم پرداخت حقوق ماه های بهمن واسفند بیش از هزارکارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس

با وجود گذشت بیش از بیست روز از آغاز سال جدید، دستمزد بهمن و اسفند بیش از هزار کارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندرعباس پرداخت نشده است.

به گزارش۲۱فروردین ایلنا،جمعی از کارگران پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندرعباس از عدم پرداخت معوقات مزدی سال گذشته خود خبر دادند.

از قرار معلوم بیش از ۸۰ درصد شرکت های پیمانکاری شاغل در پالایشگاه خلیج فارس دستمزد بهمن و اسفند کارگران را پرداخت نکرده اند.

ظاهرا تنها عیدی این کارگران در روزهای آخر اسفند ماه گذشته پرداخت شده است.

در عین حال به این کارگران وعده داده شده است که دو ماه معوقات مزدی آنها قبل از پایان فروردین ماه پرداخت می شود.
با این وجود کارگران با توجه به سپری شدن بیش از بیست روز از سال جدید نسبت به پرداخت مطالبات مزدی خود و عملی شدن وعده های کارفرمایان ابراز نگرانی کردند و افزودند: امیدواریم در روزهای باقی مانده از فروردین ماه، معوقات مزدی ما پرداخت شود.

***
عدم پرداخت حقوق ماه های بهمن واسفند کارگران شهرداری بروجرد

در حالی که حدود یک ماه از سال جدید می گذرد اما کارگران شهرداری بروجرد هنوز حقوق بهمن و اسفند سال قبل را دریافت نکرده اند و قصه پر غصه عدم پرداخت حقوق کارگران شهرداری بروجرد تمامی ندارد.

به گزارش۲۱فروردین بازتاب بروجر، سال گذشته زمانی کارگران شهرداری بروجرد شش ماه حقوق نگرفته بودند و قرار شد تا پایان سال همه معوقات پرداخت شود اما سال ۹۴ به اتمام رسید و حدود یک ماه از سال جدید می گذرد و کارگران زحمت کش شهرداری بروجرد هنوز در انتظار حقوق بهمن و اسفند سال قبل هستند.

وعده هایی که عملی نشد و انگار ماه های سال از حقوق معوقات کارگران شهرداری بروجرد پیشی گرفته اند و هر ماه که می گذدر معوقات این کارگران همچنان پابرجاست.

کارگران شهرداری بروجرد ساعتهای زیادی را در طول روز مشغول به ارائه خدمات هستند اما سر ماه که فرا می رسد خبری از دستمزد آنها نیست.

“عباس شمس الدینی” رئیس شورای شهر بروجرد گفت: کارگران شهرداری بروجرد حقوق بهمن و اسفند سال قبل را دریافت نکرده اند و هنوز شهرداری بروجرد تسهیلات مورد نظر خود را برای رفع مشکلات مالی دریافت نکرده است.

وی اضافه کرد: در صورت دریافت تسهیلات نیز ۲۰۰ نفر از نیروهای شهرداری بروجرد بازنشست می شوند و معوقات کارگران شهرداری بروجرد پرداخت خواهد شد.

اما انگار این وعده ها هم اگر محقق نشدند ، به نیمه دوم سال و بعد هم به سال بعد موکول می شوند و آب از آب تکان نخواهد خورد و در این میان کارگران شهرداری و خانواده هایشان هستند که این سختی ها را یک به یک تحمل می کنند.

وعده هایی که برای پرداخت معوقات حقوق داده می شود تا کنون عملی نشده و این کارگران شب عید خود را با دو ماه حقوق معوقه آغاز کردند.

اما در این میان برخی جذب نیروهای مازاد در شهرداری بروجرد را علت اصلی عدم پرداخت حقوق می دانند و برخی هم معتقدند رکود در ساخت و ساز این روزها شهرداری را با مشکل مواجه کرده است.

حالا حقوق کارگران شهرداری بروجرد که حق آنهاست تنها در وعده های توخالی قرار گرفته و این و ماه و آن ماه شدن از سوی مسئولین برای پرداخت حقوق ها همچنان ادامه دارد.

***
عدم پرداخت عیدی کارگران کارخانه کارگلاس – اخراج ۲کارگر

با گذشت ۲۰ روز از شروع سال ۹۵ هنوز عیدی کارگران کارخانه کارگلاس پرداخت نشده است.

همچنین،در روزهای گذشته دو نفر از کارگران توسط کارفرما اخراج شدهاند.

به گزارش۲۱فروردین ایلنا،تعدادی از کارگران این کارخانه سازنده شیشه های خودرو گفتند: در حدود ۱۶۰ کارگر هستیم که جدا از معوقات مزدی مشکلات دیگری نیز داریم.

برپایه این اطلاعات در حالی که هنوز یک ماه از شروع سال جاری نگذشته است، در روزهای گذشته دو نفر از همکارانشان توسط کارفرما اخراج شدهاند.

جدا از این اتفاق کارگران مورد نظر میگویند که از حدود دو سال قبل کارفرما در تامین لباس و کفش کار به وظایف خود عمل نمیکند در همین رابطه بیش از شش ماه است که دستکش و ماسک ایمنی که از لوازم ضروری آنها محسوب میشود تعویض نشده است.
be kanal site Melliun Iran bepeyvandid


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.