خسارت ۱۶۰۰ میلیارد تومانی سیل ایران؛ ۴۰۰ پل خراب شد

سه شنبه, 13ام فروردین, 1398
اندازه قلم متن

شعبانعلی خاوری، مدیرکل ابنیه فنی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در بارندگی‌های نوروزی امسال، نزدیک به ۴۰۰ دستگاه از انواع پل‌ها عمدتا در راه‌های روستایی تخریب شده و نزدیک به ۵ هزار دستگاه پل آسیب دیده است.

وی ادامه داد: همچنین نزدیک به ۱۱ هزار کیلومتر از راه‌های کشور با درصدهای مختلف تخریب شده‌اند. مجموع خسارتی که تاکنون تخمین زده شده است، هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است. برخی استان‌ها آسیب بیشتری دیده‌اند، به طوری که آسیب در استان‌های لرستان و گلستان بسیار زیاد و در استان‌های اردبیل و مازندران و خوزستان قابل توجه بوده است.

وی افزود: به عنوان نمونه در آذربایجان غربی ۱۳۹ دستگاه، در اصفهان ۱۷۳ دستگاه، در ایلام ۳۹۵ دستگاه، در خراسان خراسان جنوبی ۹۷۴ دستگاه، در خراسان شمالی ۳۷۸ دستگاه، در خوزستان ۲۴۶ دستگاه، در کهکیلویه و بویر احمد ۳۵۰ دستگاه و در گلستان ۳۷۳ دستگاه پل آسیب دیده‌اند. در لرستان نیز با توجه به اینکه هنوز آب فروکش نکرده، آمار جمع‌آوری نشده است.

منبع: همشهری

از: صدای آمریکا


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.