خبرگزاری هرانا – مهدی مقدری، عضو شورای شهر اصفهان توسط دادگاه انقلاب اصفهان و دادگاه کیفری این شهر مجموعا به ۲ سال حبس تعزیری، دو سال انفصال از خدمات دولتی و عضویت در شورای شهر، ۲ سال ممنوعیت از حضور در احزاب و فعالیت سیاسی و ۲ سال ممنوعیت از حضور در فضای مجازی محکوم شده است. وی پیشتر نیز با شکایت سپاه پاسداران استان اصفهان و ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این استان به ۶ ماه محرومیت از حضور در جلسات شورا محکوم شده بود.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز دوشنبه ۲۴ تیرماه ۹۸، مهدی مقدری، عضو شورای شهر اصفهان از محکومیت خود به ۲ سال حبس تعزیری خبر داد.
وی با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خود نوشت: “برابر احکام صادره از سوی دادگاههای انقلاب و کیفری اصفهان، به اتهام تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی در حمایت از مهدی حاجتی، دکتر غروی، تجمع صنفی معلمان، دفاع از حقوق زنان و … جمعا به ۲ سال حبس تعزیری، ۲ سال انفصال از خدمات دولتی و عضویت در شورای شهر، ۲ سال ممنوعیت حضور در احزاب و فعالیت سیاسی و ۲ سال ممنوعیت از حضور در فضای مجازی محکوم شدم”.
بر اساس دادنامه صادره توسط شعبه ۱۱۲ دادگاه کیفری اصفهان به ریاست سجاد پناهی، مهدی مقدری از بابت اتهام “نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی” به تحمل ۱ سال حبس تعزیری و مستند به مواد ۲۳ و ۲۴ قانون مجازات اسلامی به عنوان مجازات تکمیلی به ۲ سال انفصال از خدمات دولتی و عضویت در شورای شهر، ۲ سال ممنوعیت حضور در احزاب و فعالیت سیاسی و ۲ سال ممنوعیت از حضور در فضای مجازی محکوم شده است.
به گفته آقای مقدری، وی همچنین در پرونده ای مجزا و در همین خصوص در دادگاه انقلاب اصفهان نیز به اتهام “فعالیت تبلیغی علیه نظام” به یک سال حبس تعزیری محکوم شده است.
وی در بخش دیگری از یادداشت خود نوشته است: “به من پیام دادند که شکایتهای پی در پی ستاد امر به معروف اصفهان، پس از انتشار فهرست دریافتهای نقدی نهادهای انقلابی، مذهبی و مدنی در دوره شهرداری اصولگرایان، اعتراضم به واگذاری معدن موته به حوزه علمیه اصفهان،نصب مجسمه کاوه آهنگر، موضوع دوچرخه سواری زنان صورت گرفت”.
وی پیشتر نیز در همین خصوص در پی حضور در بازپرسی عمومی و انقلاب شهر اصفهان و با شکایت سپاه پاسداران استان اصفهان و همچنین ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این استان به ۶ ماه محرومیت از حضور در جلسات شورا محکوم شده و این حکم عینا به تائید شعبه یک دادگاه انقلاب اصفهان رسیده بود.
مقدری در صفحه توییتر خود دکتر غروی را مخالف نجیب جمهوری اسلامی توصیف کرده بود. همچنین درباره مهدی حاجتی نوشته بود “چرا این نکته بدیهی را برخی در نمییابند یا نمی خواهند دریابند که «حق داشتن» لزوما به معنای برحق بودن نیست. هر انسانی حتی اگر ما اندیشه یا عقیده او را نپسندیم و درست ندانیم، حقوقی دارد که از مهمترین این حقوق، حق دادرسی عادلانه است. آزادگی در این است که فرد از حقوق افرادی دفاع کند که با آنها مخالف است. مهدی حاجتی را آزاد کنید”.
لازم به ذکر است مهدی حاجتی، عضو شورای شهر شیراز در تاریخ ۵ مهرماه ۹۷، به دلیل حمایت از بهاییان توسط یکی از نهادهای اطلاعاتیبازداشت و پس از ۱۰ روز در تاریخ ۱۵ مهرماه با تودیع قرار وثیقه و تا پایان مراحل دادرسیآزاد شده بود. آقای حاجتی با انتشار یادداشتی از ۲ تن از شهروندان بهایی که اواخر شهریورماه در شیراز دستگیر شدند، حمایت کرده بود. وی پس از آزادی تا ۱۴ بهمن ماه همان سال، یعنی به مدت ۱۳۰ روز، به دلیل حمایت از بهاییان و با قرار نظارت دادسرا از حضور در شورای شهر اجازه نیافته بود که در شورای شهر شیراز حضور داشته باشد. با لغو این قرار آقای حجتی از تاریخ ۱۴ بهمن ۹۷، در شورای شهر شیراز حضور یافت.
روز یکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۸، مهدی حاجتی جهت اجرای حکم یک سال حبس که یک روز پیش از آن از طریق پیامک به وی اطلاع داده شده بود، در منزل شخصی اش بازداشت و به زندان منتقل شد.
لازم به ذکر است مهدی مقدری در بهمن ماه سال گذشته نیز به دلیل توئیت های انتقادی و در پی شکایت مدیرکل اداره اطلاعات اصفهان توسط شعبه ۱۹۹ دادگاه کیفری این شهر به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شده و این حکم عینا به تائید شعبه یک دادگاه تجدیدنظر استان اصفهان رسیده بود.
مقدری درباره توئیتهای مورد اشاره گفته بود که این توئیتها شامل «انتقاد از رفتار نامناسب با سپنتا نیکنام و مینو خالقی»، «انتقاد از مدیریت دوره اصولگرایان در کشور و شهرداری اصفهان»، «انتقاد از محروم شدن دوچرخه سواری زنان و ارائه یک پیشنهاد اجرایی در این خصوص»، «دفاع از رای سال ۹۶ به روحانی» و در نهایت «انتقاد از فیلترینگ شبکههای مجازی» بوده است.