عفو بین الملل: ندا ناجی، عاطفه رنگریز، آنیشا اسداللهی و مرضیه امیری را آزاد کنید

پنجشنبه, 11ام دی, 1348
اندازه قلم متن

 ندا ناجی، عاطفه رنگریز، مرضیه امیری به همراه آنیشا اسداللهی در زندان هستند

عفو بین‌الملل همزمان با سالروز تولد ندا ناجی، فعال حقوق کارگری با راه اندازی کارزاری اینترنتی از مقامات قضایی جمهوری اسلامی خواسته است این زندانی به همراه عاطفه رنگریز، آنیشا اسداللهی و مرضیه امیری سه فعال دیگر حقوق کارگران، بی هیچ قید وشرطی آزاد شود.

عفو بین الملل استرالیا در نامه ای به دادستان جدید تهران نوشته است باید اطمینان حاصل کنید این زنان فعال مدنی که در روز جهانی کارگر بازداشت شده‌اند به وکیل، حق ملاقات و خدمات پزشکی کافی دسترسی داشته باشند.

این نهاد حقوق بشری از همه فعالان سیاسی و مدنی در سراسر جهان خواسته است با پیوستن به این کارزار اینترنتی برای آزادی این چهار زن فعال و مدافع حقوق کارگران تلاش کنند.

 
Amnesty Iran@AmnestyIran
 

اقدام شما موثر است؛ با امضای دادخواست آنلاین عفو بین‌الملل استرالیا از مقامات ایران بخواهید که ندا ناجی را فورا و‌ بدون قید و شرط آزاد کنند.https://bit.ly/2KeX2F0 

Demonstration in support of protesting steel workers in Ahvaz by their families. December 2018. © Iranian Labour News Agency

Imprisoned for standing up for worker’s rights – Amnesty International

The Iranian authorities arrested Atefeh, Neda and Anisha at a May Day gathering, and journalist Marzieh later that day.

action.amnesty.org.au
۲۲ نفر دارند درباره این صحبت می‌کنند
 
 

عاطفه رنگریز و ندا ناجی به همراه مرضیه امیری در مراسم روز جهانی کارگر در ۱۲ اردیبهشت بازداشت شدند. آنیشا اسداللهی هم در این روز بازداشت و با قرار کفالت موقتا آزاد شد اما روز سه‌شنبه ۲۸ خرداد از سوی ماموران وزارت اطلاعات مجددا بازداشت شد.

وزارت خارجه ایالات متحده، پس از بازداشت‌های صورت گرفته در روز جهانی کارگر در ایران از بازداشت فعالان کارگری ایران انتقاد کرد.

وزارت خارجه آمریکا گفته است که رژیم جمهوری اسلامی با هزینه‌ای که در سوریه کرده است، می‌توانست حقوق کارگران در ایران را پرداخت کند.

از: صدای آمریکا


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.