على عبداالهى استاد دانشگاه: تمامى تحقیقات روانپزشکى، روانشناسى و روانکارى نشان مىدهد که ضریب افسردگى در جامعه به ویژه در بین زنان افزایش پیدا کرده است
على عبداالهى گفت: اگر ضریب افسردگى در گذشته ۵ درصد بود الان به ۱۰ درصد رسیده است.
وى در مورد افزایش ضریب افسردگى در بین خانمها گفت: به خانمها گفته مىشود اگر ازدواج کنید خوشبخت مىشوید در حالى که بعد از ازدواج وقتى وارد زندگى مىشوند بر خلاف انتظار با شمارى از مشکلات و گرفتارىها مواجه مىشوند.
وى افزود: دلیل دیگر در افزایش ضریب افسردگى، عدم آشنایى کافى دو فرد با یکدیگر و همچنین عدم بهرهگیرى مشاورهها و روانکاوى قبل ازازدواج است و به همین دلیل زمانى که ازدواج مىکنند به این موضوع پى مىبرند که اصلا با هم تطابقى ندارند.
عبداللهى مشکلات اقتصادى را از عوامل دیگر در افزایش ضریب افسردگى در جامعه عنوان کرد و افزود: درگذشته زندگى کردن براى همه بىدردسرتر و راحتتر بود اما امروزه براى همان زندگى باید هزینههاى زیادى را متحمل شد.
این فوق تخصصى جراحى غدد با تاکید بر اثرگذارى افسردگى در ابتلا به سرطان گفت: با بررسى هایى که روى تاثیرافسردگى در سرطانهاى سینه، روده و خون انجام گرفته، مشخص شد افسردگى در ابتلا به این سرطان موثر است.
وى با تاکید بر اینکه افسردگى در سرطان سینه جزء فاکتورهاى ماژور (عوامل اصلى) شناخته مىشود افزود: افسردگى یکى از۵ فاکتور اصلى در ابتلا به سرطان سینه است و بنابراین مىتوان گفت که افسردگى ۲۰ درصد در ابتلا به سرطان سینه تاثیر دارد. عبدللهى در پایان خاطرنشان کرد: براساس بررسىهاى صورت گرفته سرطان سینه نسبت به ۲۰ سال پیش ۴ برابر شده است.
از: ایلنا