۱۲۰ هزار دانش‌آموز کرمانی دسترسی به اینترنت یا ابزار هوشمند ندارند

مدیر کل آموزش و پرورش کرمان از عدم دسترسی ۱۲۰ هزار دانش‌آموز این استان به ابزار هوشمند یا اینترنت خبر داد.

احمد اسکندری‌نسب عصر شنبه، ۲۰ دی ماه در جلسه همچنین گفت که از مجموع حدود ۴۶ هزار دانش‌آموز این استان در دوره متوسطه اول و دوم، ۲۰ درصد آن‌ها به ابزار هوشمند یا اینترنت دسترسی ندارند.

بر اساس آمارهایی که پیش از این اعلام شده بود ، تعداد کل دانش‌آموزان استان کرمان حدود ۶۵۰ هزار نفر برآورد می‌شود.

بر این اساس حدود یک پنجم دانش‌آموزان کرمانی در سال تحصیلی جدید که به دلیل کرونا بسیاری از کلاس‌ها به صورت مجازی و در قالب اپلیکیشن‌های مختلف ارائه ‌می‌شود دسترسی به اینترنت، تبلت یا تلفن همراه ندارند.

پیش از این مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول شبکه شاد نیز گفته بود که از بین بیش از ۱۱ میلیون دانش‌آموز کشور حدود ۳.۵ میلیون نفر فاقد ابزار هوشمند بوده یا دسترسی به اینترنت ندارند.

حسن الحسینی سهم محرومیت دانش‌آموزان از شبکه شاد را ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر یعنی ۲۱ درصد اعلام کرده و گفته بود که اختلاف ۳۰۰ هزار نفری به دانش آموزانی برمی‌گردد که ابزار هوشمند قرضی استفاده می‌کنند.

خودکشی محمد موسوی‌زاده، دانش‌آموز ۱۱ ساله‌ اهل بندر دیّر استان بوشهر که به دلیل عدم توانایی خانواده در تهیه گوشی همراه اتفاق افتاد، واکنش‌های بسیاری را در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در پی داشت.

دانش‌آموزان ایرانی در سال تحصیلی جدید به دلیل شیوع کرونا برنامه‌های درسی خود را از طریق اپلیکیشن شاد در خانه دنبال می‌کنند.

شبکه «شاد» را دولت ایران پس از شیوع ویروس کرونا در ایران و تعطیلی مدارس با هدف آموزش از راه دور راه‌اندازی کرد.

از: رادیو فردا

توسط -

سایت ملیون ایران در تاریخ

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

خروج از نسخه موبایل