اعتصاب 500 تن از كارگران فاز 15 و 16 پارس جنوبي

Tuesday, 27th August, 2013
اندازه قلم متن

pars-jonubi-mehvar-sazan

کانون مدافعان حقوق کارگر- دوشنبه 4 مرداد ماه، چهارمين روز اعتصاب كارگران شركت پايندان، پيمانكار فاز 15 و 16 پارس جنوبي است.

500 كارگر شاغل در اين شركت 4 الي 5 ماه است كه حقوق دريافت نكرده اند.

اين كارگران به رغم خوابگاه متروك و غذاي بي‌كيفيت، كه به اندازه‌ي كافي توهين‌آميز است، در اين شركتِ پيمانكاري كار مي‌كنند و تنها به دريافت حقوق ماهانه دلخوش و راضي خواهند بود.

با اين حال گروهي از كارگران 5 ماه و گروهي 4 ماه است كه حقوق دريافت نكرده‌اند. آقاي كيانيان مدير پروژه گفته اند: “پول نداريم هر كه نمي خواهد برود. كسي شما رو مجبور به موندن نكرده و…” (لازم به يادآوري است كه پارس جنوبي از جمله مناطق ويژه اقتصادي است و مناطق ويژه از شمول قانون كار خارج اند. در اين مناطق كارفرما به هر طريق عمل كند، غيرقانوني محسوب نمي‌شود و همين باعث سوء استفاده‌ي كارفرمايان شده است به طوري كه حتي حداقل استانداردهاي مناسبات سرمايه داري را هم رعايت نمي‌شود.)


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.