مشاور امنیت ملی آمریکا می گوید این کشور تنها چند هفته دیگر به مذاکره با تهران ادامه می‌دهد

پنجشنبه, 11ام دی, 1348
اندازه قلم متن

جیک سالیوان: آمریکا تا از بازگشت ایران به تعهدات هسته‌ای خود مطمئن نشود هیچ  امتیازی نمی‌دهد | ایران اینترنشنال

جیک سالیوان

ناصر اعتمادی

انریکه مورآ، مسئول هماهنگی اتحادیۀ اروپا در گفتگوهای وین، خبر داد که دور هشتم مذاکره با ایران برای احیای برجام دوشنبه بیست و هفتم دسامبر از سر گرفته می شود. مسئول هماهنگی اتحادیۀ اروپا تصریح کرد که مذاکرات جدید باید با آهنگ شتاب آلودی در مورد مسائل کلیدی و در همکاری با آمریکا انجام بپذیرد.   

در این حال جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، در جریان دیدار دیروز خود با نخست وزیر اسرائیل، نفتالی بنت، تاریخ نهایی دستیابی به توافق احتمالی با ایران را چند هفته دیگر اعلام کرد. یک مقام دولت اسرائیل از قول جیک سالیوان به سایت خبری “والا” گفت که آمریکا حداکثر تا پایان ژانویه آینده به مذاکره با ایران ادامه خواهد داد.

خود سالیوان در گفتگو با روزنامۀ “هارتص” گفت که هنوز جایی برای تلاش دیپلماتیک به منظور متوقف کردن برنامۀ اتمی ایران هست. سالیوان تأکید کرد که لغو تحریم های آمریکا تنها در صورت محدود شدن واقعی برنامۀ اتمی ایران صورت خواهد گرفت.

سایت خبری “والا” به نقل از یک مقام دیگر دولت اسرائیل نوشت که اظهارات جیک سالیوان تا حدود زیادی نگرانی های اسرائیل را دربارۀ یک توافق موقت میان واشنگتن و تهران رفع کردند و نشان دادند که اختلاف نظرهای دو کشور دربارۀ ایران بسیار کمتر از آن چیزی است که مقام های اسرائیلی انتظار داشتند.

یک مقام دیگر دولت اسرائیل گفته است که در ملاقات با جیک سالیوان، نخست وزیر اسرائیل و وزرای امور خارجه و دفاع این کشور با قاطعیت مخالفت خود را با هر گونه توافق موقت با تهران اعلام کرده و  هشدار دادند که ریختن پول به خزانۀ ایران توسعه‌طلبی نظامی رژیم تهران در منطقه و همچنین تهدیدهای آن علیه اسرائیل را تقویت خواهد کرد.  

از: ار اف ای


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.