آلودگی نفتی سکوی فروزان در حال پاکسازی است

Monday, 25th April, 2022
اندازه قلم متن

ایسنا/بوشهر مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: آلودگی‌های نفتی ناشی از عملیات و فعالیت بهره برداری در چند روز اخیر موجب ایجاد آلودگی نفتی در دریا در اطراف سکوی نفتی فروزان شده است.

فرهاد قلی نژاد روز یکشنبه اظهار کرد: آلودگی نفتی اخیر در دریا در اطراف سکوی نفتی فروزان مشاهده که ناشی از نشت نفت و احتمالا گل حفاری است که به محض مشاهده آلودگی پاکسازی دریا و جمع آوری مواد نفتی از سوی شرکت نفت فلات قاره آغاز شده است  و احتمالا تا امروز به پایان برسد.

وی تصریح کرد: نشت‌های مکرر نفت موجب آلودگی دریایی و خسارت به تنوع زیستی می‌شود و باید عملیات پاکسازی با سرعت بیشتری انجام و همچنین پروژه‌های پیشگیری با جدیت بیشتری اجرایی شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تاکید کرد که این اداره کل خسارت وارده را برآورد و مطالبه خواهد کرد.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.