نوسان دلار آزاد بین ۵۳ و ۵۴ هزار تومان؛ هشدار رئیس کانون صرافان به مردم

جمعه, 12ام اسفند, 1401
اندازه قلم متن

در ادامه نوسان شدید در قیمت دلار آمریکا در بازار آزاد، قیمت دلار در روز پنج‌شنبه، ۱۱ اسفند، با کاهش حدود هزار تومانی نسبت به روز گذشته به ۵۳ هزار و ۳۵۰ تومان رسید.

قیمت دلار آمریکا در روز چهارشنبه با کاهش حدود چهار هزار تومانی نسبت به روز قبل به قیمت ۵۴ هزار تومان و ۱۵۰ و سپس ۵۴ هزار تومان رسیده بود.

در همین روز چهارشنبه رئیس کانون صرافان به مردم عادی هشدار داد که «وارد معاملات بازار ارز نشوید، ضرر می‌کنید».

بر اساس گزارش وب‌سایت‌های غیررسمی که بهای ارزهای خارجی در ایران را ثبت می‌کنند، نرخ برابری پوند بریتانیا در روز پنج‌شنبه، ۱۱ اسفند، ۶۳ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام شد و هر یورو با قیمت ۵۶ هزار و۷۵۰ تومان معامله شد.

همزمان هر سکه به قیمت ۲۹ میلیون و۴۰۰ هزار تومان معامله می‌‌شود. سکه طرح قدیم نیز ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته شده و بهای هر قطعه نیم‌سکه نیز ۱۶ میلیون و ۵۰۰ تومان است.

قیمت سکه نیز مانند دلار نسبت به روز گذشته کاهش داشته است.

همزمان با این نوسان شدید در بازار، رئیس کانون صرافان روز چهارشنبه به مردم هشدار داد: «پیش‌بینی می‌شود نرخ ارز با ریزش بیشتری همراه شود و به مردم توصیه می‌کنم وارد بازار ارز نشوند.»

کامران سلطانی‌زاده گفت: «همواره به مردم عرض کرده ایم که از ورود به بازار ارز و بازار‌های مالی متشنج که با صعود ناگهانی همراه بوده‌اند خودداری کنند. در صورت ورود افراد به این بازارها، ممکن است با ضرر و زیان همراه شوند. با توجه به ادامه ریزش قیمت ارز در بازار، ممکن است با ضرر بیشتری مواجه شوند.»

در همین حال حساب توییتری اسکناس که آخرین نرخ ارز مبتنی بر قیمت مرکز مبادله ارز و طلا را گزارش می‌کند هم‌چنان قیمت دلار آمریکا را بالای ۴۳ هزار تومان نشان می‌دهد.

از: رادیو فردا


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.