مجتمع تطبیقی بین المللی تهران
سال جدید تحصیلی در شرایطی در ایران آغاز شده است که با تصمیم جمهوری اسلامی، حضور دانشآموزان ایرانی در مدارس بینالمللی ممنوع شده است.
در این میان، سفارت فرانسه در تهران یک واحد بحران برای حمایت از والدین ایجاد کرده است که در تلاش برای یافتن سریع مدارس برای فرزندان خود هستند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، این اقدام غافلگیرکننده به دنبال تلاش جمهوری اسلامی برای مبارزه با «غربگرایی» صورت میگیرد که محافظهکاران آن را تضعیفکننده ارزشهای انقلاب سال ۱۳۵۷ میدانند.
با این حال، مدارس بینالمللی برای تطبیق خود با شرایط جدید دچار مشکل هستند زیرا قوانین تحمیلی جدید آنها را از داشتن دانشآموزان کافی محروم کرده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه اکنون تنها ۶۰ دانشآموز در مدرسه فرانسوی شمال تهران در مقایسه با ۳۵۹ دانشآموزی که در ابتدای سال تحصیلی ثبت نام کرده بودند، مشغول به تحصیل هستند.
مدرسه آلمانی، از جمله مدارسی که بیش از همه تحت تأثیر این تصمیم قرار گرفت، تنها توانست ۵۰ دانشآموز از ۳۸۰ متقاضی را بپذیرد.
پدر دو دانش آموز ایرانی که تاکنون فقط به مدارس فرانسوی رفتهاند، میگوید: «وضعیت بسیار سختی است»، و در ادامه میافزاید: «ما نمیدانیم با فرزندانمان که ناگهان خود را بدون مدرسه میبینند، چه کنیم.»
به گزارش خبرگزاری تسنیم، ایران دوازده مدرسه بینالمللی از جمله هشت مدرسه در تهران دارد که قبل از اجرایی شدن اقدامات جدید بیش از دو هزار دانشآموز در حال تحصیل داشتند.
به ادعای این خبرگزاری با توجه به قوانین جدید تنها ۱۰ درصد این دانشآموزان مجاز به تحصیل در مدارس بینالمللی هستند.
کتایون رجبی، پیشتر در همین زمینه به صدای آمریکا گفت جمهوری اسلامی قصد دارد تبادلات فرهنگی با غرب را به صفر برساند
از: صدای آمریکا