خبرگزاری هرانا – حکم دو زندانی که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند، در زندان های قم و خرم آباد به اجرا درآمد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال وش، امروز جمعه بیست و چهارم آذر ۱۴۰۲، یک زندانی در زندان قم اعدام شد.
هویت این زندانی، “داوود براهویی، ۴۱ ساله، فرزند علی، متاهل و دارای چهار فرزند دختر اهل و ساکن زاهدان” عنوان شده است.
بر اساس این گزارش، آقای براهویی در سال ۱۴۰۰ از بابت اتهامات مرتبط با مواد مخدر در قم بازداشت و توسط مرجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.
از سوی دیگر، به گزارش سازمان حقوق بشر ایران، سحرگاه روز سه شنبه بیست و یکم آذر ۱۴۰۲، یک زندانی در زندان خرم آباد اعدام شد.
هویت وی، “سجاد حقی زاده، سی و هفت ساله” گزارش شد.
در این گزارش به نقل از یک منبع مطلع آمده است: آقای حقی زاده سه سال پیش از بابت اتهامات مرتبط با مواد مخدر بازداشت و به اعدام محکوم شد.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.