نامه بهروز اسدی به مقام‌های آلمان درباره خطر اعدام چهار جوان کرد

Sunday, 28th January, 2024
اندازه قلم متن

سرکارخانم بربوک،
سرکار خانم امتسبرگ،
جاب آقای بولمن،

امشب خبری به دست ما رسید مبنی براینکه والدین و خانواده های چهار جوان کرد که توسط حکومت ایران به اعدام محکوم شده‌اند، به زندان‌ها فراخوانده شده‌اند تا از فرزندانشان وداع کنند. این به معنای این است که حکم اعدام این جوانان به زودی اجرا خواهد شد.

این جوانان جرمی نکرده‌اند جز این که برای آزادی و حقوق بشر جنگیده‌اند.

ما از شما خواهان عمل فوری و صریح هستیم، در این امر علنی و قاطع شوید و به اعدام‌ها اعتراض کنید وحکومت ایران را سریعا متوجه کنید که آلمان و جهان این جنایات را نادیده نمی‌گیرند. کم کاری دولت فدرال منجر به این شده که حکومت ملایان از ابتدای هفته جاری دو نفر را به دلایل پوچ کشته است. کسی که هم اکنون وارد عمل نمی‌شود، باید با این واقعیت زندگی کند که سعی کافی در انجام هر آنچه که برای زنده ماندن این چهارجوان کرد میتوانست مثمر ثمر باشدرا نکرده است. با این درخواست کمک و مطلع کردن دولت آلمان ، دیگرجایی برای بهانه ی »عدم اطلاع« وجود نخواهداشت.
ما خواهان اعلام پایبندی شما به حقوق بشر که جزیی از هویت کشور آلمان است، هستیم و تلاش ما برای اعمال این ارزش‌ها برای همه ی انسان هاست.


با احترام بهروز اسدی

۲۷ ژانویه ۲۰۲۴

از: ایران امروز 

 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.