افشاگری وزیر سابق علیه رییس سابق
«پرویز کاظمی» وزیر کار، تامین و رفاه اجتماعی دولت نهم، نخستین اخراجی دولت احمدینژاد بود که به گفته خودش دور اول انتخابات سال ۸۴ به هاشمی، دور دوم به احمدینژاد و سال ۸۸ به میرحسین موسوی رای داده است. «کاظمی» در جدیدترین گفتوگوی خود با «نامهنیوز» به افشاگری علیه «محمود احمدینژاد» پرداخته و ناگفتههایی از شخصیت و دولت او را بازگو کرده که «ایسنا» نیز این گفتوگو را بازنشر داده است.
مدیریت پادگانی احمدینژاد
او در این گفتوگو میگوید: «آقای احمدینژاد» اصلا سیستماتیک نیست. باورش بر این است که در پادگان و ارتش یک ژنرال وجود دارد و مابقی سربازند. از سوی دیگر ایشان اصلا گوش شنوا نداشت. مدیر باید بشنود اما جاده او یکطرفه است. یک موضوع دیگر این بود که «احمدینژاد» دروغ میگفت. مثلا با من ظهر جلسه داشت و صحبت میکرد و شب در جای دیگری میگفت از صبح در اصفهان بودم. بعد طوری حرف میزد و توضیح میداد که حتی من هم قانع میشدم و با خود میگفتم که نکند حتما روز گذشته پیش ایشان بودم. ایشان ارزشها را زیرپا میگذاشت.
احمدینژاد میگفت فقط دوتا تراول ۵۰تومانی خرج انتخابات کردم
«کاظمی» درباره دخالتهای «احمدینژاد» هم میگوید: «احمدینژاد در انتخاب مدیران من دخالت میکرد. دایم با یک عده معرفیشده برای زیرمجموعهام مواجه بودم. چهارنفر خارج از سیستم انتخاب کرده بود تا وزیران را کنترل کند. وزیر را که نباید کنترل کنی! «مجتبی ثمرههاشمی»، «زریبافان»، «سعیدلو» و «مشایی». «احمدینژاد»، «علیآبادی» را سرپرست وزارت نفت کرد اما کس دیگری را بهعنوان وزیر معرفی کرد. وقتی احمدینژاد دید، خودیها رای نمیآورند، یک کاتالیزور گذاشت تا ما رای بیاوریم و این افراد کار کنند. «احمدینژاد» همیشه میگفت من برای تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری پولی خرج نکردم. در یکی از جلسات دولت گفت من فقط دو تراول ۵۰تومانی خرج کردم اما همین آقای «مددی» (رییس وقت سازمان تامیناجتماعی) یکبار به خود من گفت من خانهام را فروختم و برای تبلیغات ایشان هزینه کردم.
مصالحه با او اشتباه بود
«کاظمی» معتقد است که نظام درباره مصالحه با «احمدینژاد» اشتباه کرده است: «مگر با خون شهدا، تلاش مردم و مملکت میشود مصالحه کرد؟ هزینه- فایده قضایای بحث هستهای را یکنفر برای من توضیح بدهد. ۱۰سال تحریم بودیم. محسنات و معایب را یکی بگوید. کجا در اینباره صحبت و نقد میکنیم؟ چرا در تعاملات با سازمانهای بینالمللی اشتباه میکنیم؟» او درباره نگاه لاریجانی به احمدینژاد هم میگوید: «گفتم آقای «لاریجانی» به مقدسات، به هر کسی که دوست دارید به بزرگان نظام بگویید، نگذارند این آقا رییسجمهور شود. گفتم اگر این رییسجمهور شود، دیگر کشور نداریم. آمریکا باید پنجمیلیارددلار خرج میکرد تا کشور ما را به اینجا برساند. آقای «لاریجانی» با همان لحن خاص خودش گفت من نمیدانم این چه پدیدهای است.»
احمدینژاد ۱۰۰ تا مشایی را درس میدهد
«کاظمی» درباره رابطه «مشایی» و «احمدینژاد» هم میگوید: «مشایی تعطیل است. روزی که برای ثبتنام رفته بود، دیدید چگونه بود؟ منگ و گیج. «احمدینژاد» بارها گفته که من یعنی مشایی و مشایی یعنی من. برای اینکه «احمدینژاد» فکر میکرد در میان مردم نفوذ دارد و میخواست مشایی را به میدان بیاورد تا در نهایت خودش دوباره سوار کار شود. مشایی از خودش چیزی نداشت. شناختی که من از «احمدینژاد» دارم این است که صد تا «مشایی» را درس میدهد و شناختی که از مشایی دارم این است که یک آدم معمولی است. آخر، چفیه بر گردن کوروش انداختن، چه معنی میدهد؟ کوروش را میخواهد بسیجی کند یا بسیجیها را کوروشی؟ این فکرها مرموز است.»
دروغگوی حریمشکن
وزیر رفاه دولت نهم با اشاره به اینکه من قبل از مناظره معروف مهندس موسوی و «احمدینژاد» برای دوستان نوشتم که به دو موضوع در مناظرهها توجه داشته باشید: «یک اینکه آقای «احمدینژاد» دروغ میگوید و دو اینکه حریم نگه نمیدارد. در آن صحنه که «احمدینژاد» عکس خانم رهنورد را در دست گرفت، آقای «موسوی» باید از صندلی بلند میشد و میگفت مگر تو رییسجمهور نبودی؟ مگر این چهارسال این اطلاعات را نداشتی؟ چرا تا الان چیزی نگفتی؟ تو خیانت کردی. با احمدینژاد باید اینگونه برخورد میشد. «موسوی» ماخوذ به حیا بود. با ادبیات خودش (احمدینژاد) باید با او صحبت کرد.»
هر کاری میکرد؛ خودش را نشان بدهد
«کاظمی» در ادامه میگوید: «به ما گفته بود به هیچوجه در جلسات مجمع شرکت نکنیم. هر کاری میکرد برای اینکه خودش را نشان دهد. یک مثال بزنم برای این حرف، فرض کنید یک نفر به محلهای برود و به بزرگ آن محل بد و بیراه بگوید، خب طبیعتا مورد توجه همه قرار میگیرد. نوع رفتار آقای «احمدینژاد» با آیتالله «هاشمی» هم اینگونه بود. شما اگر از نزدیک «هاشمی» را بشناسید، متوجه میشوید که اصلا «هاشمی» اهل این چیزها نیست. موضعهایی که میگیرد به نفع اسلام و انقلاب است و از خودش میگذرد. دو سال به ایشان گفتم جوابش را بدهد اما قبول نکرد.»
مسبب تحریمها احمدینژاد است
وزیرکار، رفاه و تامین اجتماعی دولت «احمدینژاد» درباره سال ۸۸ و تحریمها هم میگوید: «من به آقای «موسوی» رای دادم. سال ۸۸ وقتی آن قضایا اتفاق افتاد باید حالتی برای ایجاد آرامش شکل میگرفت. باور من بر این است که باید مصلحت نظام را دید. از نیمه دوم ۸۹ خط و ربط احمدینژاد خیلی بد شد؛ رفتارها، کردارها، تمسخرها، تحقیرها. در مجلس بگویی ممه را لولو برد؟ هر چی از دهانش میآمد، هر جا میشد، میگفت. میگویند سخن شما نشان میدهد که فکر شما چیست. لازم است که چهره و تصمیمهای «احمدینژاد» را نشان دهم. مسبب تحریمها ایشان است. کشور را به سمت و سویی برد که چنین حاصلی داشت. با آمار، ارقام و تحلیلهای درست صحبت کردم، نه با غرضورزی.
زمانی که بحث یارانهها بود رگهای گردن من پاره شد از بس که گفتم این کار را انجام ندهید. اما خب، سیاسیکاری بود. الان دیگر تحت عنوان افشاگری و بیانکردن صحبت میکنم تا مردم آگاه شوند چه خبر است تا دیگر نه احمدینژاد جلو بیاید، نه مردم به او اجازه حضور دهند و نه تفکر «احمدینژاد» جلو بیاید. برای نجات کشور باید این کارها را کرد. شاید «احمدینژاد» یک واکسینه است که دیگر این میکروب وارد بدنمان نشود.»
«کاظمی» درباره شیوه ملاقاتدادن «احمدینژاد» هم میگوید: «روش بسیار بدی داشت که گاهی من یکساعت پشت در اتاقش باید مینشستم. آقای «احمدینژاد» مدیریت زمان نمیشناخت. جلسات دولت هفتصبح بود. ما دایم از این اتاق به آن اتاق در جلسه بودیم. خیلی بد بود. بیمورد، بیخود و بیهدف.»
———————————————————————————————————————————————————————————————————-
پرویز کاظمی، وزیر رفاه دولت نهم مهر ۸۵ برکنار شد. «احمدینژاد» هنگام رای اعتماد به «پرویز کاظمی»، گفته بود «کاظمی» را خدا به او معرفی کرده است. اما او در ابتدای دوران وزارت خود با «مددی» رییس سازمان تامین اجتماعی دچار اختلاف شد و وی را به دلیل عدم تمکین در برابر دستورات برکنار کرد که با مخالفت «احمدینژاد» روبهرو شد. «مددی» باجناق «مسعود زریبافان» از مشاوران «احمدینژاد» بود و انتصاب او انتقاداتی را برانگیخته بود.
از: شرق