
ایران وایر
در آستانه اعدام یک زندانی محکوم به اعدام و انتقال او به سلول انفرادی زندان سنندج، شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳ جمعی از ماموستایان ، فعالین مدنی و مردم شهر مریوان در حرکتی جمعی به سمت خانواده مقتول حرکت کردند تا مانع اجرای حکم اعدام این زندانی شوند.
این کمپین اشاره کرده تا روز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ زمان دارد تا تمام تلاش خود را برای توقف این حکم اعدام به کار گیرد.
طالب هجرتیپور، نام این زندانی محکوم به اعدام که روز ۲۶ آبان ۱۴۰۳ جهت اجرای حکم اعدام به سلول انفرادی زندان سنندج منتقل شد.
طالب هجرتیپور، فرزند محمد، اهل روستای «برده رش» از توابع مریوان است. او در سال ۱۳۹۳ در روستای محل زندگی بر سر درگیری زمین کشاورزی با اسلحه شکاری مرتکب قتل شده است. این زندانی که متاهل و دارای دو فرزند است، گفته: « من شلیک کردم، اما نه اینکه قصد کشتن او را داشته باشم و یا سینهاش را نشانه بگیرم. من شلیک کردم در حالت عصبانیت اما ناخواسته بوده و به هیچ وجه شلیک من مستقیم نبوده و تا لحظهای که اعدام میشوم میگویم، من به عمد او را نکشتم و فقط قصدم ترساندن او بوده که متاسفانه گلوله به او خورد».
دستاندرکاران کمپین توقف حکم اعدام او از مردم تقاضا کردهاند که برای درخواست بخشش از خانواده مقتول و نه به اعدام در کنار آنها بایستند.