رئیس مایکروسافت خواهان اقدام جدی ترامپ علیه تهدیدات سایبری ایران، روسیه وچین شد

جمعه, 2ام آذر, 1403
اندازه قلم متن

دونالد ترامپ در دور اول ریاست‌جمهوری خود در میزگردی با مدیران صنایع، به سخنان برد اسمیت (چپ) رئیس مایکروسافت گوش می‌کند

رادیو فردا

رئیس شرکت مایکروسافت از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، خواست «فشار بیشتری» برای مقابله با حملات سایبری ایران، روسیه و چین وارد کند و «پیام محکمی در این زمینه» بفرستد.

برد اسمیت، مدیر ارشد حقوقی مایکروسافت، روز جمعه دوم آذر به روزنامه فایننشال تایمز گفت نباید این سطح از حملات سایبری را که امروز شاهد آن هستیم، تحمل کنیم.

او افزود این موضوع باید با اهمیت بیشتری در روابط بین‌الملل مورد رسیدگی قرار گیرد و دونالد ترامپ «باید پیام محکمی در این زمینه ارسال کند».

آقای اسمیت با بیان این‌که حملات سایبری علیه نهادهای آمریکا و مداخله در مبارزات انتخاباتی اخیر آن کشور «یک موج گسترده» بود، افزود انتظار دارد دولت ترامپ علیه روسیه، چین و ایران «قاطع‌تر» اقدام کند.

بررسی‌های مایکروسافت نشان داده که کاربران آن هر روز با بیش از ۶۰۰ میلیون حمله سایبری روبه‌رو می‌شوند و این شرکت معتقد است که باندهای بزهکار سایبری به‌طور فزاینده با برخی دولت‌ها همکاری می‌کنند و ابزار و منابع خود را به‌خاطر اهداف مشترک‌شان با یکدیگر سهیم می‌شوند.

به‌گفتهٔ برد اسمیت، که خودش یک کارشناس سایبری دفاعی نیز هست، دولت جو بایدن در تقویت دفاع سایبری «پیشرفت فوق‌العاده‌ای» داشت، اما «برای بازدارندگی کشورهای موردنظر در اجرای این حملات سایبری، باید گام‌های بیشتری برداشته شود».

بیشتر در این باره:

مایکروسافت: کمک‌های مجرمان سایبری به روسیه، چین و ایران رو به افزایش است

در کارزار انتخاباتی اخیر آمریکا باندهای سایبری وابسته به تشکیلات اطلاعاتی ایران در مظان اتهام قرار گرفتند که ستاد دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان، و رقیب دموکرات او کامالا هریس را آماج حملات خود قرار دادند و برای بدبین کردن مردم آمریکا دست به اقدامات گستردهٔ سایبری زدند.

جمهوری اسلامی ایران این اتهام را رد می‌کند.

اما مایکروسافت و بخش امنیت سایبری گوگل در گزارش‌های جداگانه تلاش هکرهای مأمور تشکیلات اطلاعاتی ایران برای رخنه به ستادهای انتخاباتی آمریکا را تشریح کرده بودند.

مایکروسافت ۲۴ مهر امسال هم گزارش داد حکومت‌های ایران، روسیه و چین به‌طوری فزاینده به هدایت شبکه‌های تبهکار برای عملیات جاسوسی سایبری به‌ویژه علیه نهادهای آمریکایی روی آورده‌اند.

چین و روسیه نیز در مظان اتهام تلاش گسترده سایبری برای نفوذ در انتخابات آمریکا و برخی هک‌های بزرگ سایبری در این آمریکا بودند. چین متهم بود ایمیل‌های شماری از مقامات ارشد امنیتی آمریکا را نیز در اختیار گرفته است.

تام برت، معاون بخش امنیت در مایکروسافت، مهرماه امسال به آسوشیتدپرس گفت دشمنان آمریکا، مانند حکومت‌های ایران، روسیه و چین، از اینترنت به عنوان سلاح استفاده می‌کنند و آمریکا با ترکیبی از «دولت-ملت» با فعالیت‌های مجرمانه که به «مزدوران سایبری خصوصی» نیز متکی است، روبه‌رو شده است.

وزارت دادگستری آمریکا تابستان امسال گفت گام‌های قضایی لازم را علیه هکرهای مرتبط با حکومت ایران که در موج حملات سایبری به آمریکا سهیم بودند، آغاز کرده است.

اما هم‌زمان با کارزار انتخاباتی آمریکا، شرکت مایکروسافت، خود در مظان اتهام بیشتری قرار گرفت که تدابیر کافی را برای رفع حفره‌های امنیتی و تأمین امنیت سیستم در برابر حملات پیچیده سایبری انجام نداده است.

دونالد ترامپ که به‌ویژه بعد از انتخاب به‌عنوان رئیس‌جمهور بعدی آمریکا ایلان ماسک، مالک کمپانی‌های مهم فناوری نوین، را در کنار خود دارد، بر لزوم حفظ و مراقبت از فناوری‌های آمریکایی تأکید کرده است.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.