نشست رهبران اروپایی در پاریس و پیشنهاد تشکیل نیروی مسلح اروپایی برای اوکراین

پنجشنبه, 7ام فروردین, 1404
اندازه قلم متن

ار اف ای – عزیز احمد فرد|صدای زنان

رهبران اروپایی برای تبادل نظر در مورد طرح‌ تشکیل نیروی مسلح اروپایی برای اوکراین، وارد کاخ الیزه در پاریس شدند. امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه گفت که این نیرو می‌تواند در «شهرهای مهم» و جاهای دیگر مستقر شود.

رهبران اروپایی برای تبادل نظر در مورد طرح‌ تشکیل نیروی مسلح اروپایی برای اوکراین، وارد کاخ الیزه در پاریس شدند.
نشست رهبران اروپایی در پاریس و پیشنهاد تشکیل نیروی مسلح اروپایی برای اوکراین © aziz-ahmad fard

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه گفت که یک تیم مشترک فرانسوی و بریتانیایی برای کمک به آماده سازی نظامی این نیرو به اوکراین اعزام خواهد شد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا، دونالد تاسک، نخست وزیر لهستان، اولاف شولز، صدراعظم آلمان و کایر استارمر، نخست وزیر بریتانیا از جمله رهبرانی بودند که وارد کاخ شدند و مورد استقبال مکرون قرار گرفتند.

اگرچه ۷۶ سال پیش، سازمان «ناتو» با ضمانت ایالات متحده برای تضمین ثبات در اروپا ایجاد شد، و دفاع از اوکراین میتوانست وظیفۀ ناتو باشد، اما دولت ترامپ می گوید اولویت های امنیتی ایالات متحده اکنون در آسیا و در مرزهای خود ایالات متحده قرار دارد.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روز چهارشنبه گفت که یک نیروی مسلح اروپایی برای استقرار احتمالی در اوکراین، در کنار یک توافق صلح احتمالی، می‌تواند «پاسخ» به حمله احتمالی روسیه باشد.

در اجلاس سران حدود ۳۰ کشور در پاریس امروز در مورد نیروی پیشنهادی برای اوکراین بحث جریان دارد.

مکرون، همراه با استارمر، تلاش‌هایی را برای ایجاد ائتلافی از کشورهایی که به هر طریقی مایل به حمایت از استقرار نیروهای مسلح در اوکراین هستند، با هدف تضمین صلح پایدار با بازدارندگی روسیه از حمله مجدد به این کشور، رهبری کرده‌اند.

زلنسکی پس از نشست “ائتلاف مشتاقان” در کنار استارمر صحبت می کند و از حمایت متحدانش تشکر می کند.

نشست پاریس در حالی برگزار میشود که روسیه خواستار لغو تحریم ها شد تا شرایط خود را در مورد آتش بس دریای سیاه برآورده کند.

تحریم های اعمال شده توسط ایالات متحده و اروپا اقتصاد روسیه را جریمه کرده و دسترسی آن به بازارهای جهانی را محدود کرده است.

با تشدید تلاش‌های آتش‌بس، متحدان اوکراین در اروپا برای تقویت موقعیت نظامی کیف تلاش می‌کنند.

هدف آنها این است که ارتش اوکراین را قادر به ادامه جنگ تا دستیابی به صلح همه جانبه کند و همچنین ارتش اوکراین را به اولین خط دفاعی در برابر هرگونه تجاوز روسیه در آینده تبدیل کند.

مکرون از بسته کمک دفاعی جدیدی به اوکراین به ارزش ۲ میلیارد یورو (۲.۱۵ میلیارد دلار) خبر داد که شامل تانک های سبک، دفاع هوایی و موشک های ضد تانک و سایر تسلیحات و پشتیبانی می شود.

در این حال و بر أساس یک خبر دیگر، یک حمله گسترده روسیه با هواپیماهای بدون سرنشین به خارکف منجر به زخمی شدن حداقل ۱۲ نفر شد.

به گفته مقامات محلی و خدمات اورژانس اوکراین، دست کم ۱۲ نفر از جمله یک دختر ۱۲ ساله در حمله روسیه به دومین شهر بزرگ اوکراین، خارکف، عصر چهارشنبه زخمی شدند.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در پستی در شبکه‌های اجتماعی گفت که شهرهای سومی و دنیپرو نیز مورد حمله روسیه قرار گرفته‌اند.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.