اخراج خلبانان اسرائیلی پس از درخواست پایان جنگ غزه برای آزادی گروگان‌ها

جمعه, 22ام فروردین, 1404
اندازه قلم متن

ار اف ای – ارتش اسرائیل روز پنج‌شنبه اعلام کرد که شماری از خلبانان ذخیره که خواستار پایان جنگ در غزه برای نجات گروگان‌ها شده بودند، از ادامه خدمت در نیروی هوایی محروم خواهند شد.

تصویر آرشیوی از جنگنده‌های اف-۱۶ نیروی هوایی اسرائیل در جریان نمایش هوایی در مراسم فارغ‌التحصیلی خلبانان جدید در پایگاه هوایی حتسریم، در جنوب اسرائیل ۲۸ دسامبر ۲۰۲۲
تصویر آرشیوی از جنگنده‌های اف-۱۶ نیروی هوایی اسرائیل در جریان نمایش هوایی در مراسم فارغ‌التحصیلی خلبانان جدید در پایگاه هوایی حتسریم، در جنوب اسرائیل ۲۸ دسامبر ۲۰۲۲ AP – Tsafrir Abayov

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، یک مقام ارتش اسرائیل گفت که خلبانان ذخیره‌ای که نامه‌ای عمومی را در حمایت از آزادی گروگان‌ها حتی به بهای توقف جنگ در غزه امضا کرده‌اند، از نیروی هوایی اخراج می‌شوند.

به گفته این مقام، این تصمیم با پشتیبانی کامل رئیس ستاد کل ارتش و فرمانده نیروی هوایی اتخاذ شده است. این اقدام پس از آن صورت گرفت که حدود هزار خلبان ذخیره و بازنشسته اسرائیلی نامه‌ای سرگشاده را در رسانه‌ها منتشر کردند و از مقامات خواستند آزادی گروگان‌ها را بر تداوم جنگ ترجیح دهند.

 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.