گزارشی از بازداشت لیدا آلکسانی، شهروند مسیحی در تهران

سه شنبه, 9ام اردیبهشت, 1404
اندازه قلم متن

خبرگزاری هرانا – در تاریخ ۲۴ فروردین ماه، لیدا آلکسانی، شهروند مسیحی ساکن تهران توسط ماموران وزارت اطلاعات در این استان بازداشت و تاکنون در زندان اوین محبوس است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ماده ۱۸، لیدا آلکسانی، شهروند مسیحی بازداشت شد.

در این گزارش آمده است: در تاریخ ۲۴ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، مأموران وزارت اطلاعات با همراهی یک مأمور زن به منزل زوج ارمنی، لیدا آلکسانی و ژوزف شهبازیان مراجعه کردند. مأموران ضمن تفتیش منزل و ضبط تعدادی از وسایل شخصی خانواده، خانم آلکسانی را بازداشت و به زندان اوین منتقل کردند.

بر اساس این گزارش، این اقدام یک روز پیش از مراسم خاکسپاری مادر ژوزف شهبازیان، انجام شده و فشار روانی و عاطفی مضاعفی بر خانواده این شهروند وارد کرده است.

ژوزف شهبازیان، همسر خانم آلکسانی، پیشتر در بهمن ماه سال ۱۴۰۳، به همراه یک شهروند مسیحی دیگر در تهران بازداشت و به زندان اوین منتقل شده اند و اکنون در این زندان به‌سر میبرند.

لازم به اشاره است علیرغم اینکه طبق قانون مسیحیان به عنوان یک اقلیت دینی به رسمیت شناخته می‌شوند، با این حال دستگاه‌های امنیتی مسئله‌ی گرویدن مسلمانان به مسیحیت را با حساسیت خاصی دنبال می‌کنند و برخورد قهرآمیزی با فعالان این عرصه دارند.

برخورد با نوکیشان مسیحی در ایران در حالی صورت می گیرد که طبق ماده ۱۸ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۸ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی هر شخصی حق دارد از آزادی دین و تغییر دین با اعتقاد و همچنین آزادی اظهار آن به طور فردی یا جمعی و به طور علنی یا در خفا برخوردار باشد.

 

 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها:

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.