ایران وایر
محمدباقر بختیار، از فرماندهان پیشین سپاه که سالها پیش در جنگ ایران و عراق آسیب دیده بود، به همراه محسن قشقاییزاده، فعال سیاسی، برای گذراندن حکم زندان خود راهی زندان اوین شدند.
هانیه، دختر محمدباقر بختیار، با انتشار متنی در حساب کاربری شبکه ایکس خود، این بازداشت را محکوم کرده و آن را نمادی از بیاعتقادی حاکمیت به اندیشه، آزادی و کرامت انسانی دانسته است. او نوشته: «پدرم در پی حکم ناعادلانه هشت ماه حبس تعزیری و ۱۶ماه تعیلیقی امروز صبح به زندان برمیگردد.» در انتهای متن نیز نوشت: «بیشک روزی آزادی خواهد آمد و سرودش را خواهد خواند.»
محمدباقر بختیار و حسن قشقاییزاده در جریان تجمع اعتراضی ۲۵بهمن۱۴۰۳ بازداشت شده بودند؛ تجمعی که بهمناسبت اعتراض به تداوم حصر خانگی میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی برگزار شد.
شماری از شرکتکنندگان در این تجمع که اغلب آسیبدیدگان دوران جنگ ایران و عراق بودند بازداشت شدند.