احسان فریدی، دانشجوی تبریزی به اعدام محکوم شد

شنبه, 20ام اردیبهشت, 1404
اندازه قلم متن

ایران وایر

سازمان حقوق‌بشری «آداپ» که اخبار نقض حقوق‌بشر در استان‌های ترک‌نشین را پوشش می‌دهد در گزارشی از صدور و تایید حکم اعدام برای «احسان فریدی»، دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تبریز که در خرداد ۱۴۰۳ بازداشت شده، خبر داده است. 

بر اساس این گزارش، اتهام این دانشجوی جوان که به‌تازگی وارد ۲۲ سالگی شده، «محاربه» عنوان شده است و شعبه دوم دادگاه انقلاب تبریز به ریاست قاضی «عبدی» علیه او حکم اعدام صادر کرده است.

آداپ در گزارش خود به نقل از نزدیکان این دانشجوی محکوشم به اعدام نوشته است که «استنادات قاضی برای این اتهام گزارشات وزارت اطلاعات بوده» و «دادگاه تجدید نظر نیز حکم دادگاه بدوی را عینا تایید کرده و پرونده با اعتراض وکیل به دیوان عالی کشور منتقل شده است.»

بر این اساس احسان فریدی، پیش از بازداشت در دانشکده فنی دانشگاه تبریز در رشته «مهندسی ساخت و تولید» تحصیل می‌کرده است. 

او ۲۹خرداد۱۴۰۳ در پی احضار به شعبه ۱۵ دادسرای عمومی و انقلاب تبریز بازداشت و پس از بازجویی در وزارت اطلاعات به زندان تبریز منقل شده است. گفته شده که او هم اکنون در اتاق ۳ بند قرنطینه زندان تبریز محبوس است.

بر اساس گزارشی که سازمان حقوق‌بشری «هرانا» پیشتر منتشر کرده، آقای فریدی قبلا نیز در ۱۸اسفند۱۴۰۲ بازداشت و پس از چند روز با قید وثیقه آزاد شده بود. او سپس به تحمل شش ماه حبس محکوم شده بود. 

آداپ همچنین نوشته است که خانواده این دانشجوی جوان به شدت تحت فشار هستند تا صدور و تایید حکم اعدام برای فرزندشان را اطلاع‌رسانی نکنند و به آن‌ها گفته شده که در صورت عدم اطلاع‌رسانی، حکم در دیوان عالی کشور خواهد شکست.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها: ,

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.