دومین شب حملات سنگین اسرائیل هم‌زمان با سفر ترامپ به خاورمیانه؛ بیش از ۵۰ نفر در خان‌یونس کشته شدند

جمعه, 26ام اردیبهشت, 1404
اندازه قلم متن

یورونیوز فارسی

دومین شب پیاپی از بمباران‌های سنگین نوار غزه توسط ارتش اسرائیل هم‌زمان شد با سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا به خاورمیانه که با هدف گفت‌وگوهای منطقه‌ای انجام می‌شود.

براساس اعلام بیمارستان ناصر در شهر خان‌یونس، دست‌کم ۵۴ نفر در پی حملات هوایی گسترده ارتش اسرائیل به این شهر در جنوب نوار غزه در شامگاه گذشته جان خود را از دست داده‌اند. این دومین شب پیاپی بمباران شدید در مناطق مختلف غزه بود.

بنا بر گزارش بیمارستان‌ها، شب پیش از آن نیز ارتش اسرائیل شمال و جنوب غزه را هدف حمله قرار داده بود که در نتیجه آن، دست‌کم ۷۰ نفر از جمله نزدیک به ۲۰ کودک کشته شدند.

ارتش اسرائیل تاکنون واکنشی به این حملات نشان نداده است.

این حملات در حالی صورت گرفت که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در سفر به خاورمیانه به سر می‌برد و در روز حمله، به قطر رفته بود. سفر آقای ترامپ با هدف گفت‌وگوهای منطقه‌ای در حوزه امنیت و همکاری اقتصادی انجام می‌شود.

آقای ترامپ سفر چندروزه خود را روز دوشنبه از عربستان سعودی آغاز کرده و قرار است روز پنج‌شنبه در امارات عربی متحده به پایان برساند.

با این حال، در این سفر، برنامه‌ای برای سفر آقای ترامپ به اسرائیل در نظر گرفته نشده است.

 
بسیاری امیدوار بودند که سفر منطقه‌ای رئیس‌ جمهوری آمریکا بتواند زمینه‌ای برای توافق آتش‌بس یا ازسرگیری کمک‌های انسانی به غزه فراهم کند.

بسیاری امیدوار بودند که سفر منطقه‌ای رئیس‌ جمهوری آمریکا بتواند زمینه‌ای برای توافق آتش‌بس یا ازسرگیری کمک‌های انسانی به غزه فراهم کند.

رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، و امیر قطر، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، روز چهارشنبه ۱۴ مه ۲۰۲۵ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
رئیس‌جمهور ایالات متحده، دونالد ترامپ، و امیر قطر، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، روز چهارشنبه ۱۴ مه ۲۰۲۵ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)آسوشیتدپرس

۱۰۰ روز محاصره

محاصره کامل نوار غزه توسط اسرائیل که هفته گذشته وارد سومین ماه خود شد، نگرانی‌ها درباره وقوع فاجعه‌ای انسانی را افزایش داده است.

 

سازمان ملل در یک بیانیه‌ای رسمی هشدار داده است که برنامه‌های اسرائیل «در تضاد با اصول اساسی انسانی است و باعث تشدید رنج غیرنظامیانی خواهد شد که همین حالا نیز با کمبود شدید غذا، آب و دارو مواجه‌اند.»

اسرائیل بارها اعلام کرده که هدف از این محاصره، جلوگیری از بهره‌برداری گروه حماس از کمک‌های خارجی است، چرا که این گروه مسیر توزیع کمک‌ها را در اختیار دارد. دولت اسرائیل می‌گوید این اقدامات برای تضعیف بیشتر حماس انجام می‌شود.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اوایل این هفته اعلام کرد که حملات نظامی را شدت خواهد بخشید و به قول خودش، «مرحله‌ای تازه» از نبرد را آغاز می‌کند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اوایل این هفته اعلام کرد که حملات نظامی را شدت خواهد بخشید و به قول خودش، «مرحله‌ای تازه» از نبرد را آغاز می‌کند.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها:

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.