۹ زندانی در قزلحصار به دار آویخته شدند

سه شنبه, 13ام خرداد, 1404
اندازه قلم متن

ایران وایر

سحرگاه دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴، حکم اعدام ۹ زندانی در زندان قزلحصار کرج اجرا شد.

 خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، با اعلام این خبر گزارش کرد سه نفر از این افراد به اتهام جرایم مربوط به مواد مخدر، پنج نفر به اتهام قتل و یک نفر نیز به اتهام تجاوز همراه با قتل پیش‌تر به اعدام محکوم شده بودند.

هویت دو تن از محکومان جرایم مربوط به مواد مخدر، علی کرمی نصر و علیرضا شهبازی احراز شده و هویت نفر سوم در این دسته همچنان در دست بررسی قرار دارد.

در میان محکومان به اتهام قتل نیز هویت سه نفر با نام‌های علی عباس مقدم، سجاد نبی زاده و یاسین آقایی مشخص شده است.

همچنین، هرانا هویت فرد محکوم به اتهام تجاوز همراه با قتل را نظیر محمد، تبعه افغانستان، اعلام کرده است. در همین زمینه، روزنامه جوان با انتشار گزارشی، از او با نام «شکراله» یاد کرده و نوشت: وی در اواخر شهریور ۱۳۹۲ پس از تجاوز به یک دختر، او را به قتل رسانده بود. این فرد در غیاب اعضای خانواده قربانی وارد منزل آنان شده و پس از ارتکاب جرم، دختر را خفه کرده بود. 

به نوشته روزنامه جوان، وی چند روز بعد، هنگام تلاش برای خروج از کشور، در مرز تایباد بازداشت شد و در جریان محاکمه به جرم خود اعتراف کرد. 

با اجرای حکم اعدام این ۹ نفر، شمار کل اعدام شدگان ایران در سال جاری میلادی (۲۰۲۵) به دست‌کم ۵۲۲ نفر رسید


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها:

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.