بی‌حجابی و کمبود آب

دوشنبه, 6ام مرداد, 1404
اندازه قلم متن

za.jpg

صادق کوشکی، فعال سیاسی نزدیک به پایداری: میان خشکسالی و برهنگی رابطه مستقیمی برقرار است؛ هر چه بی‌حجابی رواج بیشتری پیدا می‌کند، کمبود آب هم بیشتر می‌شود

کوشکی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت:

این روزها کشور دچار بحران آب است اما کمتر کسی متوجه شده که میان خشکسالی و بی عفتی و برهنگی رابطه مستقیمی برقرار است! هر چه منکرات و بی حجابی رواج بیشتری پیدا می کند، کمبود آب هم افزون‌تر می‌شود!

باز هم در بارۀ ربط آب و حجاب!

احمد زیدآبادی

صادق کوشکی: “میان خشکسالی و بی‌عفتی و برهنگی رابطه مستقیمی برقرار است! هر چه منکرات و بی‌حجابی رواج بیشتری پیدا می‌کند،کمبود آب هم افزون‌تر می‌شود!”
یکی هم می‌گفت؛ به دلیل اینکه به امثال آقای کوشکی با اعمالِ تبعیض و بدون صلاحیت لازم، پست‌های علمی و سیاسی داده شده، چشم آسمان خشکیده، چون کارشان تهمت بستن به خداست!
خدایی که در جنگل‌های آمازون با وجود بومیان لخت و پتی ساکن در آنجا، سالانه تا ۲۰۰۰ میلیمتر باران ارزانی می‌دارد و بعد به شهر مکه که بیتِ عتیق در آن واقع شده و زنانش سرتاپای خود را می‌پوشانند، سالانه فقط ۱۱۲ میلیمتر بارش نصیب می‌کند، قطعاً به خدای صادق کوشکی که تمام توجه خود را روی پوشش بخشی از زنان ایرانی متمرکز کرده تا باران را از کل کشور دریغ ‌کند، هیچ شباهتی ندارد!

از: گویا


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.