«سوری بابایی چگینی»، فعال مدنی و زندانی سیاسی سابق، از تهدید جانی همسرش «محمدرضا مرادبهروزی»، زندانی سیاسی محبوس در زندان چوبیندر قزوین، خبر داد. او گفت که یک زندانی شرور با سابقه قتل و درگیری، بارها همسرش را با چاقو تهدید کرده و حتی یک بار در تاریخ ۲۰مرداد۱۴۰۴، به او حمله کرده است.
به گفته بابایی چگینی، این فرد که «محمدرضا رودباریان» نام دارد و خود سابقه ۱۴ سال حبس به اتهام قتل و نزاع را اعلام کرده، در حضور مسوولان زندان نیز به تهدید، توهین و افترا علیه مرادبهروزی پرداخته است. باوجود این، رییس زندان از انتقال او به بند دیگر خودداری کرده است.
خانم بابایی با اشاره به حضور «منوچهر بختیاری»، پدر دادخواه «پویا بختیاری» در همان بند، هشدار داد که عدم رعایت اصل تفکیک جرایم و قرار دادن افراد خطرناک در کنار زندانیان سیاسی، جان آنان را به عمد در معرض خطر قرار میدهد.
همسر محمدرضا مرادبهروزی از مسوولان زندان چوبیندر و مدیرکل زندانهای استان قزوین خواست فورا این زندانی خطرناک را از همسرش جدا کنند تا از بروز حادثهای جبرانناپذیر جلوگیری شود.
محمدرضا مراد بهروزی، زندانی و فعال سیاسی، روز ۲تیر۱۴۰۴ پس از لغو پابند الکترونیکی توسط مقامات قضایی بازداشت و به زندان چوبیندر قزوین منتقل شد. این اقدام بهدنبال مراجعه او به «اداره الکترونیکی سما» صورت گرفت، جایی که براساس تماس قبلی از وی خواسته شده بود مراجعه حضوری داشته باشد.