ارتش محلی موساد در جنگ ۱۲ روزه؛ عوامل ایرانی چگونه با پرتاب موشک پدافند هوایی ایران را نابود کردند؟

چهارشنبه, 26ام شهریور, 1404
اندازه قلم متن
ویدیوی منتسب به عوامل ایرانی موساد
 
Copyright اسکرین‌شات ویدیوی کانال ۱۳ اسرائیل
نگارش از Farhad Mirmohammadsadeghi، یورو نیوز

به گزارش کانال ۱۳ اسرائیل، موساد در جریان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران با تشکیل «ارتش کوچک» ۱۰۰ نفره از عوامل محلی و آموزش‌دیده سامانه‌های موشکی سنگین را به داخل ایران قاچاق کرد و از آن‌ها برای هدف قرار دادن سامانه‌های پدافند هوایی و موشک‌های بالستیک ایران استفاده کرد.

بنابر این گزارش که برای نخستین‌بار از سوی کانال ۱۳ اسرائیل منتشر شد، این عملیات یکی از پیچیده‌ترین و بزرگترین عملیات موساد بود. زیرا این نهاد اطلاعاتی طی آن تعداد بسیاری عامل غیراسرائیلی را به خدمت گرفته و آن‌ها را آموزش داده بود.

همچنین تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای در اختیار این عوامل قرار گرفته بود که کار کردن با آن‌ها پیچیده بود.

کانال ۱۳ اسرائیل همچنین ویدیویی منتسب به عملیات این عوامل در ایران را منتشر کرد.

 

این البته نخستین‌بار نیست که گزارشی از حضور عوامل موساد در داخل ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه منتشر می‌شود.

پیشتر نیز وبسایت خبری تحلیلی «پروپابلیکا» در گزارشی از حضور کماندوهای ایرانی موساد در جریان این جنگ خبر داده بود.

بنابر این گزارش که در نتیجه گفتگو‌های مفصل با ۱۰ مقام اطلاعاتی کنونی و پیشین اسرائیل تهیه شده است، عملیات اسرائیل در ایران توسط دو گروه از کماندوها، هرکدام متشکل از ۱۴ تیم چهار تا شش نفره انجام شد که توسط اسرائیل جذب شده بودند. برخی از این افراد از قبل در ایران زندگی می‌کردند و برخی دیگر نیز از خارج‌نشینان مخالف جمهوری اسلامی بودند که در آستانه عملیات مخفیانه وارد کشور شده بودند. همچنین برخی افراد نیز از کشورهای همسایه ایران جذب شده بودند.

بنابر این گزارش، جنگنده‌های اسرائیلی با استفاده از اطلاعات عوامل موساد حاضر در خاک ایران به تاسیسات هسته‌ای حمله کردند، حدود نیمی از سه‌هزار موشک بالستیک ایران و ۸۰ درصد پرتابگرهای آن‌ها را نابود کردند و به اتاق‌خواب دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان نظامی ایران موشک شلیک کردند.

خامنه‌ای و پزشکیان هدف نبودند

به گزارش کانال ۱۳ اسرائیل، در جریان جنگ ۱۲ روزه هیچ دستوری مبنی بر هدف قرار دادن علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری ایران صادر نشده بود.

بنابر این گزارش، آقای پزشکیان «به طور اتفاقی» در جریان ملاقات با مقامات ارشد ایرانی در نزدیکی محل حمله اسرائیل قرار داشت که موفق به فرار شد.

پیش‌تر گزارش‌هایی از حمله اسرائیل به جلسه مقامات جمهوری اسلامی ایران در تهران و جان سالم به در بردن آن‌ها از این حمله منتشر شده بود.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.