«انفجار کپسول هیدروژن» در دانشگاه تهران؛ یک دانشجو کشته و ۲ تن زخمی شدند

پنجشنبه, 10ام مهر, 1404
اندازه قلم متن

دانشگاه تهران

در پی انفجار در دانشکده فنی دانشگاه تهران یک دانشجو جان باخت و ۲ نفر زخمی شدند. به گزارش برخی منابع داخلی «انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد و متالورژی دانشگاه تهران» دلیل این حادثه بود است.

براساس گزارش‌ها یک مرد در این حادثه کشته شد و  یک زن و یک مرد دیگر نیز به شدت مصدوم شده‌اند.

همچنین گفته می‌شود شیشه‌ها، درب و دیوار این ساختمان تخریب شده و چند تن هم بر اثر ریختن شیشه‌ها مصدوم شده‌اند.

این ساختمان دو طبقه با کاربری آموزشی بر اثر انفجار در طبقه همکف دچار آسیب شده است. انفجار در بخشی از ساختمان رخ داده که به‌عنوان آزمایشگاه مورد استفاده قرار می‌گرفت.

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران به ایسنا گفته است که این حادثه منجر به آتش‌سوزی و حریق نشده و «عملیات ایمن‌سازی توسط آتش‌نشانان در حال انجام است».

معاون اجرایی حوزه ریاست دانشگاه تهران مرگ یکی از دانشجویان این دانشگاه را تایید کرد و اظهار داشت  دانشجوی جان‌باخته از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه تهران بود.

او همچنین توضیح داد که این حادثه حوالی ساعت ۱۴:۳۰ امروز و هنگام تعویض کپسول گاز هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مهندسی مواد و متالورژی رخ داده است.

حال دو مصدوم دیگر این حادثه «خوب» گزارش شده است.

از: یورونیوز


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.