واکنش تند فردوسی‌پور به حملات حامیان رژیم پس از انتقادش از وحید شمسایی

پنجشنبه, 6ام آذر, 1404
اندازه قلم متن

دین و ایمان برای شما نیست

🔻عادل فردوسی‌پور، مجری و گزارشگر فوتبال در لایو فوتبال ۳۶۰ و در پاسخ به حملات وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال، حسین طاهری، مداح علی خامنه‌ای و مهدی حسن‌آبادی، آخوند حکومتی گفت: «دین و ایمان برای شما نیست.»

🔹فردوسی‌پور هفته گذشته، در انتقاد به رفتار وحید شمسایی در مسابقات همبستگی اسلامی که در عربستان سعودی برگزار شد، گفت: «در مسابقاتی که اسم همبستگی کشورهای اسلامی را یدک می‌کشد، یعنی شیعه و سنی در کنار هم. آن هم در عربستان سعودی حرکت وحید شمسایی و بازیکنان تیم ملی فوتسال که مچ دستشان را گرفتند و به تماشاگران نشان دادند، درست بود؟ در راستای وحدت بود یا تفرقه؟»


🔹در واکنش، وحید شمسایی، سرمربی تیم ملی فوتسال گفت: «فردوسی‌پور حتماً ذهن خودش منحرف است که دنبال تفرقه‌افکنی است. او پشت تریبون خودش نشسته و هر اراجیفی می‌خواهد می‌گوید.»

🔹در حمایت از شمسایی، حسن طاهری، مداح علی خامنه‌ای، در یک مراسم مذهبی به عادل فردوسی‌پور حمله کرد.

🔹پس از آن مهدی حسن‌آبادی، آخوند حکومتی، با ادبیاتی توهین‌آمیز به تهیه‌کننده فوتبال۳۶۰ تاخت.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.