
خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز یکشنبه ۹ آذرماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بود، در زندان دزفول به اجرا درآمد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه امروز یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴، یک زندانی در زندان دزفول اعدام شد.
هویت این زندانی، کاظم معتمدی توسط هرانا احراز شده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای معتمدی پیشتر از بابت اتهام قتل بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.
بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در بازه زمانی ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵، دست کم ۱۵۳۷ تن در زندانهای کشور اعدام شدهاند؛ رقمی که در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته، حدود ۸۶.۰۷٪ افزایش داشته است. با این حال، مقامات زندان و سایر نهادهای مسئول تنها حدود ۵.۸۶٪ از این اعدامها را بطور رسمی اعلام کردهاند؛ مسئلهای که بیانگر فقدان شفافیت، پنهان کاری ساختاری و نبود سازوکارهای پاسخ گویی در روند اجرای مجازات اعدام در ایران است.