
برگزاری «فارس»، وابسته به سپاه پاسداران در گزارشی شامگاه دوشنبه ۱۳بهمن۱۴۰۴ به نقل از «منبع آگاه» مدعی شد که «عناصر اصلی تهیهکننده بیانیه منتسب به میرحسین» بازداشت شدهاند.
به ادعای این خبرگزاری حکومتی، این منبع آگاه گفته که «مهدی محمودیان»، «عبدالله مومنی» و «ویدا ربانی»، «عناصر اصلی تهیهکننده بیانیه منتسب به میرحسین موسوی» هستند.
فارس مدعی شده که این سه فعال مدنی سرشناس و هر سه از زندانیان سیاسی سابق که در سالهای گذشته بارها بازداشت و به تحمل حبسهای طولانیمدت محکوم شدهاند، اما ایران را ترک نکردهاند، «در یک خانه مشترک مستقر بوده و در حال برنامهریزی برای خروج از کشور بودند.»
خبرگزاری فارس در ایران که پیش از این بارها بابت پروندهسازی علیه فعالان و زندانیان سیاسی و معترضان بازداشت شده، مورد انتقاد فعالان و کاربران شبکههای اجتماعی بوده، همچنین مدعی شده که این فعالان مدنی از طریق حزب کُردی کومله به رهبری «عبدالله مهتدی» و «دبیر گروه موسوم به شورای گذار» با اسراییل در ارتباط بودهاند.
فارس در حالی خانم ربانی و آقایان محمودیان و مومنی را به «عناصر اصلی تهیهکننده» بیانیه موسوی متهم کرده که در پایان همین گزارش در ادعایی دیگر نوشته که بیانیه اخیر میرحسین موسوی از طرف «اردشیر امیرارجمند»، مشاور میرحسین موسوی که برادرش به «منافقین» و «سرویس اطلاعاتی فرانسه» وصل است، نوشته شده است.
ایرانوایر روز یازدهم بهمن۱۴۰۴ مطلع شد که عبدالله مومنی، مهدی محمودیان و ویدا ربانی از امضاکنندگان «بیانیه ۱۷ تن» در ایران، بازداشت شدند.
بیانیه ۱۷تن، بیانیهای است که بهتازگی و در واکنش به قتلعام مردم در دیماه منتشر شد. این بیانیه، رهبر جمهوری اسلامی را بهعنوان مسوول اصلی این جنایت علیه بشریت معرفی کرده و خواستار محاکمه آمران و عاملان دستگاه سرکوب و پایان جمهوری اسلامی شده بود.
پیش تر میرحسین موسوی در بیانیهای از حصر، از نیروهای نظامی خواسته بود که سلاح خود را در برابر مردم زمین بگذارند.