هشدار هلال‌احمر در مورد احتمال باران اسیدی بعد از آتش‌سوزی مخازن شهران

یکشنبه, 17ام اسفند, 1404
اندازه قلم متن

ایران وایر

  • رسانه‌های ایران نوشته‌اند که مخازن سوخت تهران که شامگاه ۱۶اسفند۱۴۰۴ هدف حملات اسراییل قرار گرفت، با وجود گذشت حدود ده ساعت و روشن شدن هوا همچنان در آتش می‌سوزد.

ویدیوهای منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی دود غلیظی که آسمان بخش‌هایی از تهران را پوشانده است نشان می‌دهد.

سازمان حفاظت از محیط‌زیست از شهروندان تهران خواسته است که «با توجه به شرایط ایجاد شده و ورود آلودگی به محدوده شهر تهران» تا حد امکان از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کرده و در منازل خود بمانند.

سازمان هلال احمر ایران نیز در مورد احتمال بارش باران اسیدی بر اثر این آتش‌سوزی هشدار داده است.

بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی سازمان هلال احمر، «انفجار انبارهای نفت باعث ورود حجم انبوهی از ترکیبات سمی هیدروکربن‌ها و اکسیدهای گوگرد و نیتروژن در جو و به ابرها می‌شود که در صورت بارندگی، باران حاصل بسیار خطرناک و دارای خاصیت اسیدی شدید است.» هلال احمر گفت این پدیده می‌تواند باعث سوختگی‌های شیمیایی پوست و آسیب جدی به ریه‌ها شود.هلال احمر از شهروندان خواست: «در صورت تماس باران با پوست، به هیچ وجه محل را نمالید و فقط با جریان مداوم آب سرد شستشو دهید. لباس‌هایی که به این باران آغشته شده‌اند را بلافاصله تعویض کرده و در کیسه دربسته قرار دهید.»


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.