خون ایرانی‌ها و سود کرملین؛ راز بزرگ بحران همین جاست

یکشنبه, 24ام اسفند, 1404
اندازه قلم متن

roostayee.jpg

نقش معادله های نفت و گاز روسیه در سرکوب و بحران امروز ایران

خبرنامه گویا – فرزانه روستایی

شاید در این دو هفته نزدیک به صد میلیارد دلار خسارت دیده باشیم، اما کسی تاکنون به نقش احتمالی روسها به عنوان تنها حامی جمهوری اسلامی علیه مردم ایران اشاره نکرده است. مسکو تنها متحد جمهوری اسلامی است که چراغ خاموش اگر جنگنده سوخو ۵۷ یا پدافند S400 به ج ا نمی دهد اما در دادن مشاوره برای کش آمدن این جنگ و برای اینکه مردم ایران به آزادی نرسند خست به خرج نداده اند.

هفته ای حداقل هفت پرواز از تهران به مسکو انجام می شود و کسانی که در این پروازها بوده اند می گویند که هواپیما پر از سپاهی و سردارانی است که برای دیدن دوره های آموزشی به روسیه می روند. این سردارها بیش از آموزش های نظامی و عملیاتی تعلیماتی مانند کنترل بحران، سرکوب مردم، مدیریت تظاهرات خیابانی ضد رژیم، و سرکوب شورش های شهری را می آموزند.

جنگ امروز نتیجه عملکرد و تفکر سرداران روسوفیل مافیای سپاه است که فارغ التحصیلان مکتب مسکو هستند. این سرداران گردانندگان کشوری هستند که نیروی دریایی و هوایی و پدافند و سیستم راداری خود را دو روزه از دست داد و آسمان بی دفاع آن در اختیار دیگران است. هر آنچه تجهیزات و تسهیلات نظامی در کشور بود هدف قرار گرفته است و این نتیجه گنده گویی های یک مشت نظامی خرفت و کم هوش است که سیستم فکری و استنتاج آنها را کارشناسان و امنیتی های روس شکل داده اند.

احتمالا بدترین دستاورد دوستی ،سپاه، و بیت علی خامنه ای با کرملین هماهنگ شدن آنها در سازماندهی سرکوب خونین ۱۸ و ۱۹ دی است. شک نکنید روسها شریکی نیستند که بگذارند جمهوری اسلامی به صورت سر خود درگیر چنین سرکوب خونینی شود، محال محال محال ممکن است.

روسها هرگز به سپاه و سازمان سرکوب جمهوری اسلامی اجازه نمی دادند تا رژیم آخوندی ایران که یک متحد عملیاتی جنگ اکراین است درگیر چنین آبروریزی پرهزینه ای شود ( که حتی شاید منافع روسیه را نیز تهدید کند) ،،، اما شاید هم بر اساس ملاحظاتی که هنوز جزییات آن را نمی دانیم روسها خودشان یک قتل عام خونین ۴۰ـ ۵۰ هزار نفری را پیشنهاد داده باشند که بر اساس تجربه آنها از سرکوب کشورهای کمونیست اروپای شرقی در دوران جنگ سرد شکل گرفته است.

در هر حال عملکرد دولت روسیه در بحران اخیر ایران با دو اتهام جدی و صریح مواجه است که در تاریخ روابط دو کشور می ماند و مردم ایران از این به بعد آن را هم عرض معاهده گلستان و ترکمنچای مورد ارزیابی قرار خواهند داد:

۱- روسها یا در شکل گیری و نهایی شدن ایده سرکوب و قتل عام دی ماه نقش داشته اند و تا پایان اجرای این قتل عام آن را نظاره کرده اند و یا اینکه،

۲ـ از آن مطلع بودند، مانع آن نشدند، و با سکوت خود اجازه دادند این جنایت شکل بگیرد.

کرملین هیچگاه نمی تواند مدعی شود که از وقوع این سرکوب اطلاع نداشته است، زیرا ما می دانیم که در بخش های مهمی از سازمان اطلاعات سپاه و بدنه جمهوری اسلامی این روسوفیل ها هستند که تصمیم گیرنده اصلی اند و کسی بدون اجازه آنها عطسه نمی کند، چه برسد به اینکه به گوش روسها نرسیده باشد که سپاه و تشکیلات بسیج فرمان یک قتل عام را از جایی دریافت کرده اند.

در هر حال، روسها یا موافق این سرکوب بوده اند که نزدیکترین متحد آنها مرتکب شد، یا بر اساس ملاحظاتی که بعدا روشن خواهد شد سکوت کردند تا سرداران روسوفیل سپاه وارد این چاله شوند. یعنی یک بحران فراگیر و فزاینده در منطقه ای که کاخ سفید حساسیت ویژه ای روی آن دارد.

معادلات نفت و گاز روسیه و جنگ جاری !

ایران و روسیه تنها دو کشور استثنایی دارنده بزرگترین ذخائر نفت و گاز دنیا هستند. به این هم فکر کنیم که با اصرار مافیای سپاه به ادامه جنگ و استقبال ضمنی آنها از بمباران های سنگین و حماقت آنها در ارتباط با بستن تنگه هرمز ، اگر تاسیسات نفتی خارک بمباران و ویران شود و نیز جزایر سه گانه مقدس ایرانی در معرض خطر قرار بگیرد، در آن صورت بزرگترین رقیب نفتی گازی روسیه یعنی ایران حداقل برای سه دهه از کار خواهد افتاد و روسها با خیال راحت تری می توانند برای فروش ذخایر عظیم نفت و گاز خود مشتری بیابند و در آینده برنامه ریزی کنند.

این یعنی خون مردم ایران ریخته شد تا روسها بی رقیب نفت و گاز بفروشند و سرداران جاهل و احمق سپاه مجری پروژه بودند.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.