پلمب سه واحد صنفی به دلیل استفاده از اینترنت ماهواره‌ای در تهران

Sunday, 26th April, 2026
اندازه قلم متن

 

ایران وایر

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران‌، روز یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ از پلمب سه واحد صنفی به دلیل آنچه «استفاده غیرمجاز از تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای» عنوان کرده، خبر داد.

به گزارش ایلنا، فرماندهی انتظامی تهران‌بزرگ اعلام کرد ماموران اداره اماکن سازمان اطلاعات پلیس پایتخت پس از مراجعه به یک مجتمع تجاری در شمال‌غرب تهران، سه واحد صنفی را به دلیل «استفاده غیرمجاز از تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای» پلمب کردند.

در این اطلاعیه ادعا شده‌است که برخی متصدیان این واحدها «اقدام به برقراری ارتباط مستمر با شبکه‌های معاند و ضدانقلاب کرده و حتی یکی از آنها طی ۱۹ مرحله ارتباط با این شبکه‌ها، اقدام به ارسال فیلم‌های مربوط به جنگ رمضان به‌ویژه محل مورد اصابت قرار گرفته کرده‌بود.»

در اطلاعیه فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، به جزئیات بیشتر از جمله تاریخ پلمب‌های صورت‌گرفته اشاره‌ای نشده‌ است.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.