علی‌اصغر احمدپناه، از دستگیر شدگان اعتراضات دی‌ماه، مجددا بازداشت شد

Sunday, 12th July, 2026
اندازه قلم متن

ایران وایر

علی‌اصغر احمدپناه، شهروند ۱۹ ساله اهل بیجار و ساکن تهران، حدود دو هفته پیش پس از احضار و حضور در یکی از شعب دادگاه انقلاب تهران بازداشت و به زندان تهران بزرگ (فشافویه) منتقل شد. به گفته منابع حقوق بشری، تاکنون دلیل بازداشت او اعلام نشده است.

بر اساس گزارش سازمان حقوق بشری هه‌نگاو، این شهروند روز شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵ پس از مراجعه به مرجع قضایی بازداشت شد و اکنون ۱۵ روز است که در زندان تهران بزرگ نگهداری می‌شود.

بر پایه این گزارش، علی‌اصغر احمدپناه به بیماری شدید تشنج مبتلا است و برای حفظ سلامتی خود باید به صورت منظم داروهای تخصصی مصرف کند. با توجه به سابقه محرومیت او از دارو در بازداشت قبلی و همچنین شرایط نامناسب بهداشتی و درمانی زندان تهران بزرگ، خانواده و نزدیکانش نسبت به احتمال بروز حملات تشنجی و به خطر افتادن وضعیت جسمانی او ابراز نگرانی کرده‌اند.

علی‌اصغر احمدپناه پیش‌تر نیز در جریان اعتراضات دی‌ماه ۱۴۰۴، روز ۱۸ دی، توسط نیروهای حکومتی در تهران بازداشت شده بود. به گفته هه‌نگاو، او حدود سه ماه در بازداشت به سر برد و در این مدت در بازداشتگاه‌های امنیتی تحت شکنجه‌های شدید جسمی و روانی قرار گرفت. وی در نهایت با تودیع وثیقه سه میلیارد تومانی به طور موقت از زندان آزاد شده بود.

 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.

امکان نظر دهی وجود ندارد.