ایران در واکنش به اخراج کارمند سفارت خود در استکهلم یک دیپلمات سوئدی را اخراج کرد

Thursday, 17th September, 2026
اندازه قلم متن
وزارت خارجه جمهوری اسلامی به یکی از کارمندان سفارت سوئد در ایران ۴۸ ساعت فرصت داد که تهران را ترک کند.

این خبر پس از آن منتشر می‌شود که روز چهارشنبه ۲۵ شهریور دولت سوئد یکی از کارمندان سفارت ایران در استکهلم را اخراج و سفیر ایران را به وزارت خارجۀ این کشور احضار کرد.

به گفته وزیر خارجه سوئد، کارمند سفارت ایران که به هویت او اشاره‌ای نشده بود، به دلیل دست زدن به اقداماتی «ناسازگار با کنوانسیون وین درباره روابط دیپلماتیک کشورها» اخراج شد.

وزیر دادگستری سوئد اخیراً حکومت ایران را به انجام «رفتارهای خصمانه» و تهدید منافع اسرائیل در خاک این کشور متهم کرده بود.

روابط عمومی وزارت خارجه ایران روز ۲۶ شهریور با صدور بیانیه‌ای محتوای بیانیه وزارت دادگستری سوئد را رد و اخراج دیپلمات ایرانی را محکوم کرد. سفیر سوئد در تهران نیز به وزارت خارجه احضار شده است.

وزارت خارجه ایران اخراج کارمند خود در استکهلم را به «اعمال نفوذ» اسرائیل نسبت داده است.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.

امکان نظر دهی وجود ندارد.