اعدام ۲ زندانی و در انتظار بودن ۲ زندانی برای اجرای حکم ضدبشری اعدام در زندان میناب

دوشنبه, 26ام مرداد, 1394
اندازه قلم متن

na be edamبنابه گزارشات رسیده به «فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» اعدام ۲ زندانی در زندان میناب و ۲ زندانی دیگر در سلولهای انفرادی در انتظار اجرای حکم ضدبشری اعدام بسر می برند .

روز یکشنبه ۲۵ مرداد ماه از ۴ زندانی که روز پنجشنبه ۲۲ مردادماه به سلول انفرادی منتقل شده بودند ۲ نفر از آنها اعدام شدند و ۲ نفر دیگر همچنان در سلولهای انفرادی در انتظار حکم قرون وسطایی و ضدبشری اعدام بسر می برند.

زندانی سعادت شاه کرم ریگی فرزند عیسی اهل ایرانشهر ۳۰ ساله همراه با یک زندانی دیگر در سلول انفرادی زندان میناب در انتظار اجرای حکم ضدبشری اعدام بسر می برند. بنابه اظهارات خانواده این زندانی قرار است او را روز دوشنبه اعدام کنند.خانواده این زندانی هنوز موفق به آخرین دیدار با وی نشده است.

اتهامی که به ۴ زندانی فوق نسبت داده شده است داشتن مواد مخدر می باشد.

رژیم ولی فقیه آخوند علی خامنه ای بعد از فرجام بر سر ممانعت از ساخت بمب اتمی بطور گسترده و مستمر زنان و مردان ایرانی را به دار می کشاند و از این طریق سعی و تلاش دارد که فضای رعب و وحشت را در ایران ایجاد نماید تا مانع اعتراضات مردم نسبت به سلب حقوق اولیه شان شوند و از این طریق بتواند به حمایت مطلق خود از گروهای تروریستی و دیکتاتورها در یمن ، عراق و سوریه و لبنان که منجر به جنگ و کشتار مردم بی دفاع در این کشورها شده است و همچنین به تلاش برای ساختن بمب اتم ادامه دهد.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی درایران،استمرار روزانه اعدام های گروهی و قرون وسطایی در زندانهای ولی فقیه به منظور ایجاد رعب و وحشت در ایران را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت و اعدام های روزانه خواهان ارجاع بی درنگ پرونده رژیم ولی فقیه آخوند علی خامنه ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
۲۵ مرداد ۹۴برابر با۱۶ اوت ۲۰۱۵


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.