اخبار کار و کارگری:

سه شنبه, 17ام شهریور, 1394
اندازه قلم متن

kargar-shahrdari

ادامه بلاتکلیفی۲۰۰کارگربیکارشده کارخانه کمباین سازی اراک

بدنبال تجمع اعتراضی روز گذشته کارگران کارخانه کمباین سازی اراک دراعتراض به تصمیم آستان قدس رضوی سهامدار اصلی شرکت کمباین سازی اراک مبنی براخراج ۲۰۰کارگر،جلسه ای صبح امروز (سوم شهریور) برای حل و فصل مشکل شرکت کمباین سازی در دفتر وزیر صنعت،معدن و تجارت تشکیل شده است .

به گزارش۳شهریورخبرآنلاین،مدیر حراست شرکت کمباین سازی اراک از تشکیل یک جلسه اضطراری در دفتر وزیر صنعت، معدن و تجارت برای بررسی مسائل این شرکت که به تهدید برای اخراج ۲۰۰ کارگر از دو ماه گذشته انجامید خبر داد.

کسائی با بیان اینکه با تشکیل جلسه در فرمانداری اراک بخش مهم مشکلات با حضور نمایندگانی از جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی و مدیرعامل شرکت طرح و راهکارهایی پیشنهاد شد افزود: در پیگیری موضوع صبح امروز جلسه دیگری با حضور استاندار مرکزی، فرماندار اراک و توسلی مدیرعامل شرکت کمباین سازی در دفترصالح نیا معاون وزیر تشکیل شده تا مسائل شرکت کمباین سازی ریشه ای بررسی و حل شود .

وی اظهار امیدواری کرد نتایج این دیدار به نفع کارگران و تمدید احکام بازگشت به کار ۲۰۰ کارگری که در معرض بیکاری قرار دارند منجر شود و با دستور وزارت ، بحث تسهیلات بانک کشاورزی و تعهد وزارت جهاد کشاورزی برای خرید ۵۸۶ دستگاه کمباین که پیش از این تعهد نموده بودند به طور کامل اجرایی شود.

تجمعات کارگران اخراجی کشتارگاه سنتی اهوازدراعتراض به اخراج و برای بازگشت بکارادامه دارد!
ورود نیروی انتظامی به کشتارگاه اهوازوبیرون کردن کارگران!

یکی از کارگران اخراجی کشتارگاه سنتی اهواز گفت: ۸مرداد امسال عده‌ای از نیروهای انتظامی اهواز بدون اعلام قبلی ما را از کشتارگاه بیرون کردند.

صبح روز گذشته عده‌ای از کارگران کشتارگاه سنتی که به علت تغییر این کشتارگاه به صنعتی اخراج شده بودند، مقابل شورای شهر اهواز تجمع کرده و خواستار بازگشت به کارشان بودند.

به گزارش۱۶شهریورتسنیم،یکی از کارگران گفت: ۸مرداد امسال عده‌ای از نیروهای انتظامی اهواز بدون اعلام قبلی ما را از کشتارگاه بیرون کردند. قراری بر اخراج ما نبود فقط اعلام شده بود از این پس به صورت صنعتی باید کشتار شود که ماهم قبول کرده بودیم.

این کارگر اخراج شده اظهار داشت: با وسایل صنعتی به مدت سه روز مشغول به فعالیت شدیم و از روند کار نیز رضایت داشتیم اما پس از سه روز یک‌دفعه حکم اخراجمان را صادر کردند. پیگیری‌های فراوانی از مسئولان کشوری،استانی و شهری انجام دادیم اما متاسفانه علی‌رغم قول پیگیری،عملی انجام نشد.

یکی دیگر از کارگران اخراج شده که سابقه فعالیتش به ۴۰سال می‌رسید، اظهار داشت: روند عملکرد آنچه که در شهرداری و شورای شهر اهواز می‌گذرد مشخص نیست و هیچ‌کدام از این دونهاد شهری حاضر به پاسخگویی نیستند. با تعویض پیمانکار ۷۰۰ نفر شغل خود را از دست می‌دهند و نان ۷۰۰خانواده به یکباره بریده می‌شود.

برپایه این گزارش بنقل ازعضو شورای شهر اهواز،با شناسایی توانایی افراد اخراج شده از کارگران کشتارگاه سنتی اهواز از آن‌ها در بخش‌های مختلف خدمات شهری و کشتارگاه صنعتی اهواز دعوت به همکاری می‌شود.

تجمع اعتراضی مهندسان بیکارشده‌‌ی جهاد کشاورزی لرستان مقابل استانداری!

تعدادی از مهندسان ناظر بیکار شده‌ی جهاد کشاورزی دوشنبه ۱۶ شهریورماه تجمع اعتراضی سکوت در برابر استانداری برگزار کردند. اینان اعتراض دارند مبنی بر اینکه چرا این همه سال در سازمان جهادکشاورزی استان مشغول به کار بوده‌اند ولی حالا استخدام نمی‌شوند!

به گزارش۱۶شهریور هومیان‌نیوز،یکی از معترضان می‌گوید:«بارها و بارها پیگیری و پیگیری کرده‌ایم وزارت جهاد می‌گوید اعتبار جذب شما را باید استان تهیه کند؛ در استان هم هنوز برای ما اعتبار تا این لحظه تأمین نشده است و ما اینک بیکار شده‌ایم؛ ما در سال ۸۶ وارد مجموعه شدیم و همه هم مدارک دانشگاهی داریم ولی حالا بعد از این همه سابقه خدمت داریم بیکار می‌شویم».

وی ادامه می‌دهد:«تا سال ۹۴ از مجموع ۷۶۰ نفری که در جهادکشاورزی استان به این شکل ما بوده‌اند ۶۶۰ نفر مجوز استخدام برایشان صادر شد ولی برای یکصد نفر دیگر هنوز مجوزی صادر نشده است که ما جزء این یکصد نفر هستیم و الان بیکار شده‌ایم».

او می‌گوید:«تجمع ما سکوت است ما بارها و بارها هم به وزارت جهاد مراجعه کرده‌ایم که آنها تأمین اعتبار را استانی اعلام کرده‌اند بارها و بارها هم به استانداری مراجعه کرده‌ایم و به جهادکشاورزی اینجا ولی تا این لحظه مشکل ما رفع نشده است».

یکی از بانوان معترض نیز به ما می‌گوید:«آیا این انصاف است که ما بعد از این همه سال که کار کرده‌ایم الان به یکباره بیکار بشویم؟ همه اینهایی که شما اینجا می‌بینید مدارک دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس دارند و تجربه هم از سال ۸۶ تاکنون اندوخته‌اند».

عدم پرداخت۳ماه حقوق کارگران شهرداری طبس

منابع کارگری در طبس از تعویق ۳ ماهه در پرداخت حقوق بیش از ۱۵۰ نفر از کارگران خدماتی شهرداری طبس خبر می‌دهند.

به گزارش۱۶شهریورایلنا،یک فعال کارگری در این باره گفت: حدود ۱۵۰ کارگر خدماتی شهرداری طبس که تحت نظارت سه شرکت پیمانکاری فعالیت می‌کنند بابت ماه‌های خرداد، تیر ومرداد مزد طلبکارند.

برپایه این اطلاعات علاوه بر کارگران پیمانی شهرداری طبس، به تازگی مطالبات مزدی کارگران قرارداد مستقیم شهرداری طبس نیز با مشکل روبرو شده است.

بنابهمین گزارش،کارگران پیمانکاری از طریق سه شرکت «آوای کویر داغ»، «صنعت گستر» و «در خشان کویر یزد» در شهرداری طبس مشغول کارند.

در خصوص پرداخت نشدن معوقات مزدی این کارگران گفته می‌شود که کمبود نقدینگی و نبود منابع مالی دلیل بروز این اتفاق بوده‌است.

علاوه بر مشکل پرداخت نشدن دستمزد معوقه کارگران پیمانکاری شهرداری طبس نگران هستند که مبادا با وضعیت کنونی پس از اتمام مهلت قرارداد کار در پایان شهریور ماه بیکار شوند.

عدم پرداخت ماه ها حقوق وحق بیمه کارگران کارخانه سامان کاشی

۴ماه حقوق سال جاری و۲ماه حقوق سال۹۲ و۳ماه حق بیمه حدود ۲۷۹ کارگر کارخانه سامان کاشی پرداخت نشده است.

به گفته کارگران، همه مسئولان بویژه مسئولان استانداری لرستان،فرماندار ی ،اداره کاروسایر نهادهای شهرستانی از موضوع مشکلات کارگران سامان کاشی با خبرند اما هیچ توجهی به مطالبات کارگران ندارند.

اگر کارگران این کارخانه تا پایان شهریور ماه سال جاری اقدام به شکایت از طریق اداره تعاون ،کار و رفاه اجتماعی نکنند در نهایت بیمه بیکاری به آنها تعلق نخواهد گرفت.

به گزارش۱۶شهریورایلنا،کارگران کارخانه سامان کاشی با اعلام این مطلب گفته‌اند که به غیر از این طلب مزدی، کارگران دو ماه دستمزد تیر و مرداد ماه سال ۹۲ را نیز از کارفرما طلب دارند.

برپایه این اطلاعات بخش دیگری از مطالبات کارگران سامان کاشی مربوط به حق بیمه است که کارفرما از سه ماه پیش تا کنون آن را به حساب سازمان تامین اجتماعی پرداخت نکرده است.

طبق اظهارات کارگران سامان کاشی یکی از عوامل بروز مشکلات در این واحد تولیدی از دیدگاه کارگران، عملی نشدن وعده مسئولان استانی برای ایجاد کمک‌های مالی به این کارخانه است.

به گفته کارگران، همه مسئولان بویژه مسئولان استانداری لرستان،فرماندار ی ،اداره کاروسایر نهادهای شهرستانی از موضوع مشکلات کارگران سامان کاشی با خبرند اما هیچ توجهی به مطالبات کارگران ندارند.

بر این اساس مشکلات سامان کاشی طی دو سال گذشته به مرور بیشتر شده تا جایی که هر ماه حقوق کارگران با تاخیر پرداخت می‌شد و در حال حاضر نیز مجموع مطالبات مزدی پرداخت نشده کارگران آن به ۶ماه رسیده است.

همچنین در مورد پرداخت نشدن حق بیمه این کارگران نیز گفته می‌شود که با فاصله‌ای که در سوابق بیمه‌ای کارگران بوجود آمده است مشکلاتی در زمینه بازنشستگی زود هنگام برخی از کارگران به وجود آمده است.

در این خصوص شنیده می‌شود که در حال حاضر حدود ۴۳ نفر از کارگران این کارخانه از چند ماه پیش مشمول بازنشستگی با مشاغل سخت وزیان آور هستند که به دلیل پرداخت نشدن حق بیمه و نیز پرداخت نشدن ۴ درصدی حق بیمه‌اضافی اکنون وضعیت بازنشستگی آن‌ها قطعی نیست.

به گزارش۱۶شهریور بازتاب بروجرد درهمین رابطه ، شنیده ها حاکیست طی دو روز گذشته جلسه ای با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان و نماینده استاندار با مسئولین سامان کاشی برگزار شده است.

این جلسه برای بررسی و حل مشکلات کارگران کارخانه سامان کاشی بدون نتیجه به پایان رسید و تنها دستاورد آن در یک جمله خلاصه شد و آن “شکایت کارگران از طریق اداره تعاون ،کار و رفاه اجتماعی” بود.

با توجه به اطلاعات به دست آمده اگر کارگران این کارخانه تا پایان شهریور ماه سال جاری اقدام به شکایت نکنند در نهایت بیمه بیکاری به آنها تعلق نخواهد گرفت.

عدم پرداخت۵ماه حقوق کارگران و کارکنان شهرداری بروجرد

نزدیک به ۵ماه است که حقوق کارگران و کارکنان شهرداری بروجرد پرداخت نشده است.
به گزارش ۱۶شهریورتسنیم ، سخنگوی شورای شهر بروجرد ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به حقوق معوق کارگران و کارکنان شهرداری، تصریح کرد: کارگران این نهاد خدماتی تاکنون نزدیک به پنج ماه هیچ‌گونه حقوقی دریافت نکرده‌اند.

وی با اشاره به انجام برنامه‌ریزی به‌منظور پرداخت حقوق کارگران شهرداری، خاطرنشان کرد: پیش‌ از این برنامه‌ریزی‌هایی به‌منظور پرداخت حقوق معوق کارکنان شهرداری انجام‌شده و نیازمند عملیاتی کردن بود که متأسفانه تعلل در اجرای آن موجب تأخیر در پرداخت حقوق کارگران شهرداری شد.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.