بازنشستگان صنعت فولاد دو ماه معوقات مزدی دارند/ صندوق در آستانه ورشکستگی است

پنجشنبه, 15ام بهمن, 1394
اندازه قلم متن

kargar-fulad

یک فعال بازنشستگان صندوق فولاد گفت: ۸۵ هزار بازنشسته صندوق فولاد دو ماه معوقات مزدی دارند و صندوق بازنشستگی فولاد توان پرداخت بدهی‌های خود را ندارد.

«ابراهیم دستمزد»، معاون فنی و عملیاتی کانون بازنشستگان صنعت فولاد با بیان این مطلب که ۸۵ هزار بازنشسته صنعت فولاد دو ماه است که حقوق و مزایا دریافت نکرده‌اند در گفتگو با ایلنا گفت: پس از واگذاری صندوق بازنشستگی فولاد به وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در سال ۹۲این صندوق دچار مشکلات بسیاری شد و سطح خدمات‌رسانی به بازنشستگان کاهش یافت.

وی افزود: در سالهای گذشته با ارزش‌ترین سهام این صندوق جهت رد دیون به سازمان تامین اجتماعی واگذار شده است و در حال حاضر این صندوق با وجود اینکه در سالهای گذشته منابع مالی چشمگیری داشت، اکنون در آستانه ورشکستگی است.

وی افزود: بازنشستگان صنعت فولاد پس از سال‌ها خدمت در مشاغل سخت در سالهای کهولت عمدتا دچار ناتوانی و بیماری‌های مختلف هستند و عدم پرداخت معوقات مزدی و کمبود نقدینگی صندوق، مشکلات آن‌ها را دوچندان می‌کند.

دستمزد در پایان با بیان این مطلب که بیمه درمان فولاد در سالهای پیش از ۹۲ یک بیمه تکمیلی کامل بود و خدمات درمانی بسیار خوبی به بازنشستگان ارائه می‌کرد؛ گفت: اکنون پس از این واگذاری و کمبود نقدینگی، سطح خدمات درمانی ارائه شده به بازنشستگان صنعت فولاد به شدت تنزل پیدا کرده است.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.