تظاهرات صدها هزار نفری مخالفان چاوز در ونزوئلا

Monday, 1st October, 2012
اندازه قلم متن

به نقل از دويچه وله، یک هفته پیش از انتخابات ریاست جمهوری در ونزوئلا، صدها هزار تن به طرفداری از هنریکه کاپریلس رادونسکی، رقیب انتخاباتی هوگو چاوز، راه‌پیمایی کردند. شمار قربانیان حمله‌ی خونین به فعالان اپوزیسیون سه تن اعلام شد.

تب انتخاباتی در ونزوئلا بالا می‌گیرد. روز یکشنبه (۳۰ سپتامبر/۹مهر) صدها هزار تن در کاراکاس، پایتخت این کشور، به خیابان‌ها رفتند تا طرفداری خود را از نامزدی هنریکه کاپریلس رادونسکی برای رقابت با هوگو چاوز، رئيس‌جمهوری کنونی ونزوئلا، نشان دهند.

تظاهرکنندگان در شعارهای خود از هوگو چاوز ‌خواستند که خود را رئيس‌جمهوری مادام‌العمر نداند. کاپریلس از “بزرگ‌ترین تظاهرات” سال‌های اخیر در ونزوئلا سخن گفت و با الهام از روایات تورات خود را “داود” خواند که می‌تواند در پیکاری نابرابر بر غول “جالوت” پیروز شود. کاپریلس از هواداران خود خواست که با دادن رای به او زمینه‌ی تحول در ونزوئلا را فراهم کنند.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها: ,

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.