کارخانه پارلو واقع در شهرصنعتی کاوه وابسته به بخش خصوصی تولید کننده انواع ورقهای رنگی، آلومینیوم، گالوانیزه، آکوزینک، ساندویچ پانل و عایقهای پلی اورتان، پشم سنگ، ای پی اس، کانکس و خانههای پیش ساخته است.
در چهار ماه گذشته ۲۱۰ نفر از کارگران کارخانه پارلو ساوه هیچ دستمزدی دریافت نکردهاند.
ایلنا: مهدی زمانی نوری، دبیر اجرایی خانه کارگر ساوه در این باره گفت: چهار ماه از معوقات حقوقی ۲۱۰ کارگر کارخانه پارلو به دلیل تشدید بحرانهای مالی کارخانه پرداخت نشده است.
او افزود: با وجود مطلوب بودن شرایط تولید و کار در این واحد تولیدی و جذب سفارشات مکرر کار از سوی سازمانهای توسعه مدارس، متاسفانه به دلیل کمبود نقدینگی، این واحد تولیدی از پرداخت چهار ماه از حقوق کارگران خوداری کرده است.
او گفت: خوشبختانه کارخانه پارلو در زمینه صادرات به کشورهای خارجی از جمله گرجستان، ارمنستان، کویت و امارت و… نیز فعالیت داشته است.
معوقات کارگران تا سه ماه آینده پرداخت خواهد شد
امیر اصغری، مدیر عامل کارخانه پارلو نیز در ادامه با تایید خبر تاخیر در پرداخت حقوق کارگران افزود: مشکلات نقدینگی که به علت منع واردات مواد اولیه تولید ایجاد شده، باعث شده است این واحد تولیدی نتواند به منابع مالی لازم جهت پرداخت حقوق کارگران خود دسترسی داشته باشد.
او افزود: ۲۰۰۰ تن مواد اولیه کارخانه پارلو که از کشور کره خریداری شده به دلیل تحریمهای اقتصادی هنوز وارد کشور نشده است و این در حالی است که کارخانه نقدینگی خود را برای تأمین و تهیه این مواد پرداخت کرده است و اکنون توان پرداخت دستمزد کارگران را نداریم.
او در ادامه با اشاره به اینکه مشکلات ناشی از تحریمها دامنگیر کارگران نیز شده است، افزود: کارخانه پارلو طی دو الی سه ماهه آینده کلیه مطالبات معوقه کارگران را پرداخت خواهد کرد.
اوگفت: ۸۰ الی ۹۰ درصد مواد اولیه ورق گالوانیزه و سایر مواد اولیه مورد نیاز از کشور کره خریداری و مقدار کمی نیز از تولیدات داخلی استفاده میشود.
وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۰ مقدار ۵۰۰۰ تن ورق از کره وارد و امسال نیز با خرید نقدی و پرداخت وجه ۲۰۰۰ تن ورق از کره خریداری نمودهایم که متأسفانه از یکسو کارخانه در تنگنای مالی قرار گرفته و از سوی دیگر بعلت تحریم اقتصادی قادر به دریافت مواد اولیه خریداری شده وارداتی نیستیم.
اصغری در ادامه با تاکید بر حل مشکلات واحدهای تولید تصریح کرد: امروزه برخی از کارخانجات و واحدهای صنعتی و تولیدی کشور بدلیل رکود و محاصره اقتصادی در حال تعلیق و اخراج نیروی کار و یا تعطیل میباشند.
وی در ادامه اضافه کرد: این واحد تولیدی با وجود تمامی مشکلات تا به امروز توانسته است اشتغال و امنیت شغلی ۲۱۰ کارگر خود را حفظ کند.
در صورت تامین مالی، ۸۰۰ نفر را جذب خواهیم کرد
در این زمینه مدیریت اجرایی کارخانه پارلو نیز اظهار داشت: کارخانه پارلو در حال حاضر در یک شیفت کاری با ۲۱۰ کارگر مشغول به فعالیت است که در صورت حمایت مالی دولت و تأمین سرمایه در گردش، قادر به ایجاد ۳ شیفت و جذب ۸۰۰ جوان بیکار و جویای کار خواهد بود.
شاه حسینی افزود: این کارخانه هیچگونه بدهی به سازمانهای دارایی، تأمین اجتماعی، شرکت شهر صنعتی کاوه و خدمات عمومی شامل آب، برق، گاز و… ندارد و طی ۳۷ سال گذشته تنها در چهار ماه اخیر نتوانسته است معوقات حقوقی کارگران خود را پرداخت کند.
گفتنی است کارخانه پارلو واقع در شهرصنعتی کاوه وابسته به بخش خصوصی تولید کننده انواع ورقهای رنگی، آلومینیوم، گالوانیزه، آکوزینک، ساندویچ پانل و عایقهای پلی اورتان، پشم سنگ، ای پی اس، کانکس و خانههای پیش ساخته است.