دفاع محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضاییه از حکم شلاق برای دانشجویان

چهارشنبه, 12ام خرداد, 1395
اندازه قلم متن

shallagh khordand

غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضاییه از اجرای حکم شلاق برای دانشجویان دختر و پسر در قزوین دفاع کرد. او این حکم را منطبق بر آیین دادرسی دانست و از معترضان خواست بگویند به چه چیزی معترضند.

هفته گذشته ۳۵ دختر و پسر دانشجو در قزوین که در یک جشن فارغ‌التحصیلی شرکت کرده بودند، توسط نیروی انتظامی دستگیر شدند. در عرض ۲۴ ساعت برای رسیدگی به پرونده آنان دادگاه تشکیل شد و حکمشان هم صادر و اجرا شد؛ ۹۹ ضربه شلاق برای هر نفر به اتهام رابطه نامشروع و شرب خمر.

اجرای این حکم بازتاب‌های گسترده‌ای در داخل و خارج ایران داشت. از جمله دولت آلمان رسما به این حکم اعتراض کرد و آن را “غیر انسانی و ظالمانه” خواند.

غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه اما روز چهارشنبه (۱۲ خرداد / اول ژوئن) در نشستی خبری از صدور این حکم دفاع کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، او در پاسخ به خبرنگاری که پرسیده بود، تشریفات قانونی در مورد این پرونده رعایت نشده و دادگاه در عرض ۲۴ ساعت تشکیل و حکم صادره شده، گفت: «حکم صادره در این رابطه منطبق با آیین دادرسی بوده است و اگر کسی اعتراض دارد بگوید به چه چیز آن معترض است.»

به گفته‌ی او “وقتی پرونده‌ای به دادگاه می‌رود لازم نیست که حتما یک پروسه طولانی را طی کند”. این در حالی است که متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی در شهرستان‌ها بین ۳۰ تا ۴۰ روز است.

محسنی اژه‌ای در بخش دیگری از سخنانش به “هدایت این پارتی‌ها از جای دیگر” اشاره کرد و گفت: «شواهد و قرائنی هست که از هدایت این مجامع از جای دیگری خبر می‌دهند که نهادهای انتظامی این مساله را بررسی می‌کنند.»

به گفته سخنگوی قوه قضائیه برخی افرادی که در یک پارتی در تهران بوده‌اند، در پارتی‌های دیگری در مازندران و خراسان هم شرکت داشته‌اند.

او در ادامه گفت: «یکی از افرادی که در پارتی سعادت آباد تهران بود، در پارتی مشهد و مازندران بوده است. این نشان می‌دهد کسی آنها را هدایت می‌کرده، اما افراد مدعو از قشر مشخصی نبودند و شواهد حاکی از این است که مسائل خلاف قانون از جمله مشروبات در آن‌ها استفاده می‌شده که خلاف شرع و قانون است.»

محسنی اژه‌ای همچنین از ارتباط‌گیری با کارمندان سفارت‌خانه‌ها تحت پوشش پارتی سخن گفت.
سیسستم قضایی ایران هرگونه ارتباط با کارمندان سفارت‌خانه‌ها یا در برخی موارد افراد عادی خارجی را مصداق “جاسوسی برای بیگانه” تلقی می‌کند.
از: دویچه وله
be kanal site Melliun Iran bepeyvandid


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.