کارگران پیمانی آبفای گرگان سه ماه مزد معوقه طلب دارند

جمعه, 18ام تیر, 1395
اندازه قلم متن

abfa

کارگران پیمانی شاغل در شرکت آب وفاضلاب گرگان در استان گلستان که زیر نظر پیمانکار به عنوان تعمیرات و خدمات نصب در سطح شهر گرگان فعالیت می‌کنند از سه ماه پیش حقوق دریافت نکرده‌اند.

یکی از کارگران آبفای گرگان به ایلنا گفت: حدود ۱۰۰کارگر شاغل در شرکت آب وفاضلاب گرگان هستیم که شرکت پیمانکاری که هم اکنون طرف قرارداد کارفرمای اصلی است از ابتدای سال جاری پرداخت دستمزد ما را به تاخیر انداخته است.

او با بیان اینکه پیمانکار دلیل پرداخت نشدن مطالبات آنها را به بدحسابی کارفرمای اصلی در پرداخت صورت وضعیت‌های مالی مرتبط کرده است؛ افزود: در این بین نه پیمانکارو نه آبفای گرگان در مقام کارفرمای اصلی هیچکدام مسئولیت پرداخت طلب مزدی کارگران را بر عهده نمی‌گیرند.

به نقل از کارگران گفته می‌شود که کارگران پیمانکاری اداره آبفای گرگان علاوه بر سه ماه طلب مزدی و ناقص بودن سوابق بیمه‌ای از بابت امنیت شغلی خود نیز نگران هستند.

به گفته آنان در شرایطی که همه مسئولان استانی و شهرستانی از مشکلات کارگران پیمانی آب وفاضلاب با خبرند اما هنوز بی‌تفاوتی‌ کارفرما در خصوص پرداخت مطالبات مزدی آن‌ها ادامه دارد.
be kanal site Melliun Iran bepeyvandid


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.