۷۲ خبرنگار در ایران ضمن درخواست برای آزادی موسس و مسئول رسانه جمعیت امام علی اعلام کردند که هر گونه برخورد امنیتی با نهادهای مدنی «دستاوردی جز افزایش دامنه آسیبهای اجتماعی و ضعیف شدن و به حاشیه راندن فعالیت مدنی ندارد».
در این بیانیه تاکید شده که انجمن امام علی در رسانهها و میان خبرنگاران به عنوان یکی از نهادهای مدنی موثر در حوزه آسیبهای اجتماعی شناخته شده است.
به گفته امضا کنندگان این بیانیه، این جمعیت با عملکردی شفاف همواره حوزه تاثیر گذاری قابل توجهی به خصوص در شرایط بحرانی دارد و اطلاعات و آمار دقیق و علمی این نهاد به عنوان مرجعی موثق مورد توجه خبرنگاران به ویژه خبرنگاران اجتماعی قرار میگیرد.
یاشار سلطانی، سارا معصومی، جواد حیدریان، زهرا جعفرزاده، مهتاب جودکی، میرا قربانیفر، ترانه بنییعقوب، سینا قنبرپور، شهرزاد همتی و سحر طلوعی از جمله امضا کنندگان این بیانیه هستند.
نیروهای امنیتی روز اول تیر شارمین میمندینژاد، موسس جمعیت امام علی و مرتضی کیمنش و کتایون افرازه، دو عضو این جمعیت، را بازداشت کردند. کتایون افرازه روز ۳۱ تیر آزاد شد.
روابط عمومی این جمعیت اعلام کرده که این افراد با «شکایت قرارگاه ثارالله» سپاه پاسداران بازداشت شدهاند.
جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی، سازمان غیردولتی و دانشجویی است که از سال ۷۸ فعالیت خود را آغاز کرد. این جمعیت در زمینه امور خیریه و کمک به نیازمندان و حمایت از کودکان فعالیت میکند.
اکانتهای تلگرام، جیمیل، فیسبوک و لینکدین تعداد زیادی از اعضای این جمعیت در ششم اردیبهشت ماه هدف «حمله سایبری سازماندهی شده از طریق پیامکهای مخابرات» قرار گرفته بود.
همچنین روزنامه کیهان جمعیت امام علی را تشکلی خوانده بود که با «حمایت ویژه رسانههای بیگانه و ارتباط با برخی مجامع جهانی»، در قالب گروههای امدادی، به «یارگیری» از «طبقات مستضعف» میپردازد.
از: ایران اینترنشنال