سایت ملیون ایران: واقعیت های غیر قابل انکاری که ابراز آن در یک سخنرانی در شهر همدان به بازداشت سعید رضوی فقیه منجر شد. یک سوال از سران حکومت اسلامی: سخنران را بازداشت کردید، با واقعیت های ابراز شده چه خواهید کرد؟
در زیر قسمت هائی از سخنرانی آقای رضوی فقیه آمده است.
۱- ما آینده روشن و درخشانی در پیش نداریم، جزیرهای هستیم در اقیانوس دشمنان، قدرتهای بزرگ جهانی استقلال ما را تهدید میکنند، حتی بعضی از همسایههای ما. عقبافتادگی اقتصادی و فقر و ناتوانی اقتصادی و معیشتی مردم به دلیل مدیریت نا صحیح سیاسی در کشور است. ما تمام نگرانیمان این است که قبل از اینکه وقت بگذرد و اتفاقات بدی بیفتد، کشور و سیستم سیاسی مدیریتی کشور را نتوانند اصلاح کنند.
۲- انتخابات مجلس هفتم یک افتضاح بود. مجلس هفتم خانه نمایندگان ملت نبود، خانه نمایندگان حکومت بود، مجلسهای بعدی هم این طور است.
۳- مجلسی که در آن نمایندگان ملت نباشند، بلکه نمایندگان دستچین شده حکومت و شورای نگهبان باشند، جرأت بیان حقایق و دفاع از حقوق ملت و دفاع از امنیت و استقلال کشور را نخواهد داشت، برای اینکه این مجلس خودش را وامدار شورای نگهبان و حکومت میداند.
۴- اعتراضهای طرفداران موسوی و کروبی در انتخابات ۸۸ شکاف بین مردم و حکومت بود. اگر این حکومت در دوره اصلاحات به بخشی از خواستههای مخالفان خودش و مردم و نیروهای سیاسی پاسخ داده بود، حوادث سال ۸۸ اتفاق نمیافتاد.
۵- اعتراضهای سال ۸۸ اعتراض به قانون شکنی بود و مخالفت اصولگرایان با احمدینژاد سند حقانیت معترضان به نتایج انتخابات ۸۸ بود. معلوم شد آنها که در سال ۸۸ مخالف احمدینژاد بودند بصیرتشان بیشتر از کسانی بود که تلاش میکردند او رئیس جمهور بشود.
۶- ما هم دلمان به خاطر کشور میسوزد و میخواهیم حقایق را بیان کنیم. ما میخواهیم فقط بیم بدهیم، تهدید نمیکنیم، زوری نداریم که تهدید کنیم، ابزار و اهرم دست ما نیست نه زندان داریم که کسی را داخلش ببریم، نه زنجیر تا کسی را ببندیم، نه تازیانه که بزنیم، نه قوه قضائیهای که با احکامش افراد را ممنوع الخروج و ممنوعالاشتغال و ممنوعالتعلیم و ممنوع از خدمات و فعالیتهای اجتماعی کنیم.
۷- ما آینده روشن و درخشانی در پیش نداریم، جزیرهای هستیم در اقیانوس دشمنان، قدرتهای بزرگ جهانی استقلال ما را تهدید میکنند، حتی بعضی از همسایههای ما.
۸- عقبافتادگی اقتصادی و فقر و ناتوانی اقتصادی و معیشتی مردم به دلیل مدیریت نا صحیح سیاسی در کشور است. ما تمام نگرانیمان این است که قبل از اینکه وقت بگذرد و اتفاقات بدی بیفتد، کشور و سیستم سیاسی مدیریتی کشور را نتوانند اصلاح کنند.
۹- تا سال ۱۴۰۰ که انتخابات ریاست جمهوری برگزار خواهد شد، بسیاری از رهبران تراز اول جمهوری اسلامی یا در قید حیات نیستند یا توانایی اداره کشور را نخواهند داشت، و بحران جانشینی و جنگ قدرت برای تصاحب مناصب روی میدهد.
۱۰- در آن شرایط، وضعیت سردرگمی و تردید وجود داشت، و جنگ را با شکل بدی به پایان رسانده بودیم، و بدون پیروزی، امام مجبور به پذیرش قطعنامه شده بود. با این همه در عرض کمتر از ۴۸ ساعت جانشین امام تعیین شد و آب از آب تکان نخورد، چرا، چون سیستم مقتدر بود و امام در زمان حیات خود در دوران رهبری نظام هم هیچ وقت سیستم را به نفع قدرت شخصی خودش تضعیف نکرد.
۱۱- مجلس خبرگانی هم که باید مقتدر و بالای سر رهبری باشد و بر عملکرد رهبر نظارت کند و اگر لازم شد تذکر بدهد یا رهبری را عزل یا استیضاح کند، ما چنین مجلسی نداریم. مجلس خبرگانی که دست نشانده چند تن از فقهای شورای نگهبان باشد چنان اقتداری نخواهد داشت که بتواند صدای ملت و صدای روحانیت و مرجعیت باشد.
۱۳- سیستم به نفع یک جریان خاص تضعیف شده، حتی به نفع قدرت فردی برخیها، وقتی ساختار حقوقی قدرت، با ساختار حقیقی قدرت همپوشانی و تناسب نسبی نداشته باشد، اگر روزی اتفاقی برای رهبری بیفتد سیستم، قدرت تصمیمگیری برای جانشینی نخواهد داشت و ساختار حقوقی قدرت نمیتواند بر بحران جانشین و رقابتهای گسترده برای جانشین غلبه کند.
۱۴- در غیبت و خلاء یکی از مقامات بزرگ جمهوری اسلامی بر سر جانشینی او رقابتهای خونینی ممکن است اتفاق بیافتد، بلوکهای قدرت موجود ممکن است به نحو غیر قانونمند بخواهند بر فرآیند انتخاب جانشین برای او تاثیر بگذارند.
۱۵- این حکومت علوی امروز میثم تمارش بابک زنجانی و مالک اشترش هم سعید مرتضوی است، پس اگر ما حکومت اموی تاسیس میکردیم قرار بود با چه کسانی مواجه بشویم.
۱۶- نظامی که از دلش کهریزک بیرون بیاید، نظام دوست داشتنی نیست. نظامی که از دلش حصر بیرون بیاید محبوب نیست.
۱۷- شرایط نظام اسلامی غش در معامله در مقابل مردم است. بنا به خیار غبن کسانی که در این معامله مغبون شده و ضرر کردند میتوانند معامله را فسخ کنند، این معامله باطل است مگر اینکه دوباره جمهوری اسلامی تئوریزه بشود.
۱۸ – جمهوری اسلامی مثل همه جمهوریهای دیگر است، همان طور که پدران ما حق نداشتند برای ما تعیین سرنوشت کنند نسل بعد هم میخواهد برای خودش تعیین سرنوشت کند.
۱۹- اینها خواستههای زیادی نیست که بگوئیم در جمهوری اسلامی در حکومت اسلامی جان، مال و ناموس مردم در امان باشد، اینها خواستههای زیادی نیست.